Hortumdan çekmeye başladığım anda öksürük krizine giriyorum :)
Printable View
Sercan abiye bir referansta ben olayım .5 kilo Al fakher' de ben aldım.:)
Tütünleri orjinal gayet kaliteliler. Anasonlu elmadan başka birşey içmezdim. şimdi al fakher in üzüm ve tatlı elmasını içmeye başladım. Tavsiye ederim:)
Al fakher tütünü güzel bir cafede içmek istiyorsanız bağdat caddesinde suadiyeden kadıkoye doğru giderken boyneri geçince ilk sokakta hemen solda bistro -hooka cafe/restourant var. Nargilecisi Salim abi çok başarılı nargileler yapıyor. Közde hiç gecikmiyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim:)
bu nargilede aşmışlar olayı ya :D
Başka bi boyuta taşımış bu nargile olayını :D
egzotik tadlar... :)
bol dumanlı nargılemız baki.. balkon sefaları started! al fakher özel karısımlar :D
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/31/12794.jpg
Al Fakher tütün isteyen ulaşabilir :) siteden bır cok arkadaş aldı makul fiyatlara verıyorum kıloluk halde %100 orjinal
Şu an temin edebiliyor muyuz? Hangi çeşitlerden var?
Çok sayfa yazı var okuyamadım ama bildiklerimi anlatıcam, umarım yardımcı olurum. Videodaki tütün bugüne kadar içtiğim en güzel tütünlerden bir tanesi eğer bulursanız mutlaka deneyiniz. Tütünü kutudan çıkardığınızda parçalara ayırarak biraz tiftikleyiniz. Odunumsu kalınlıkta tütünler varsa onları ayırınız. Tütünün üstüne konulacak olan folyoyu 2 kat yaparak kapatınız ve videodaki gibi deliniz ama ortasından delik açmanıza gerek yok. Kömür olayını ise nargile için yapılmış, kaliteli küp şeklinde olanlardan alabilirseniz. Düz demir bir ocağınız varsa (ısıtma yerleri metal olan alevsiz ısınan) ocağı sona kadar açıp, başka bir folyo alıp üstünü şapka gibi kapatınız. Bunun sonucunda kömürler çabuk ve tam yanacaktır. Bu arada nargile hortumunu duvara veya yere vurmak şartıyla içini temizleyiniz. Küp olan kömürümüzü bıcak yardımıyla ufak parçalara ayırıp nargileye koyduktan sonra nargile hiç bir zaman hızlı çekmeyip yavaş yavaş çekmelisiniz. Bu şekilde hem aroması güzel olacak hemde nargile yanmamış olacaktır.
Lübnanlı bir komşum var çok uzun zamandır içiyormuş ve her gün istisnasız içer. Bunları ondan öğrendim umarım işinize yarar.
nargıle, cafelerde neden bu kadar pahalı pekı.maliyetli bi iş mi?
Amma keyfinize düşkün adamlarmışsınız yahu :D
Benim de arkadaşım evinde yapar...Aynen no_exam'ın dediği gibi..
El alışıyor bir süre sonra ama evde köz işi sıkıntı oluyor kendin uğraştığın için :)
Ben 4 sene sakaryadaki evimde uğraştım sonra istanbula dönünce bıraktım dışarda içiyorum... Verdiğim 12 lirayı köz işçiliğine sayaraktan :)