Evde 2 tane kahveci takımı var. Yenileyeyim diyorum. Şöyle aşağı yukarı 150 lira bandında nasıl birşey alayım eve? Çoğunlukla kapiçino içiyorum ama hep aynı tütünü peşpeşe içince tat gelmiyor artık. O yüzden yeni takımda sürekli farklı şeyler deneyebilirim. Tavsiyeleriniz neler?
Eğer 200 liraya çıkarabilirsen bütçeni ve masaüstü takım istersen Oduman N2 al.
Ben masaüstü istemiyorum dersen de Konya takımı alabilirsin ama Odumanı tavsiye ederim Türkiye'de çok ucuz satıyorlar, Almanya'da 150 eurodan gidiyor o takımlar. Önerim bu ama diğer modellere de bakabilirsin. Eğer daha uygun olsun dersen N2 travel var o da 120 liraydı, ben de N2 var ve memnunum adamlar da ilgili bayağı.
ODUMAN | HOOKAH
Bütçeyi 200'e de çıkarırız da sanki çok para vermek istemiyorum gibi nargile takımına.N2 güzelmiş ideal duruyor evet ama ben biraz çeşitliliğe kapalı bir insanım. Camdan şekilli şuküllü şeyleri sevmiyorum çok fazla. Belki ser kısmında dökümden şekil vs. olur o problem değil ama ne bilim kuru kafalı vs. var hiç sevmem, sevmedim.
Muhtemelen konyalı alacak gibiyim de aklıma gelmeyen görmediğim bilmediğim bir şey çıkar diye.
Kurukafalar vs çok dandik çocuk takımları bence ama Oduman'ın takımları iyi, masaüstü olduğu için de şahsen daha rahat oluyor evde benim için. Ser ve diğer kısımlar da paslanmaz çelik olduğu için koku falan da tutmuyor, 2 tane de kahveci takımım var mesela bunun yanında ama onları arkadaş vs gelmediği sürece yakmadım.
Konya takımı alacaksan orijinal konya takımı almanı tavsiye ederim ama herkes Konya tipi takım yapıyor ama orijinalleri fazla kalmadı.
Arkadaşlar merhaba, sorum var
Eve nargile almak istiyorum. Bu zamana kadar 4 5 kere nargile içtim. Sigarayı bırakınca acayip iyi gelmeye başladı.
Öneri olarak ne olabilir? Nasıl bir nargile alayım. İçtiğim bir yerde hava tahliye vardı üfleyince yandan duman çıkarıyordu onun içimi daha rahattı sanki? Ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum.
100 200 arası nargileler gördüm o civarda değişiyor sanırım. Şeklinin bir önemi var mı onu da bilmiyorum.
Komple bir takım yapacağım öneriler için şimdiden teşekkür ederim![]()
Nargilenin yarısı psikolojikdir zaten yanmadığı sürece. Kimin yaptığı, o an ne hissettiğin, nerde oturduğun, kimle oturduğun vs.
Sürekli aynı tütün kullanacaksan kahveci değilse konya takımı. Açıkcası ev için konya takımı daha ideal daha kibar duruyor.
Bende şimdi konya takımı alacağım.
Bir de bu aralar elfakir kapiçino bulabilmeye başladım 1 kiloluk.
Gerçi ilk aldığım fena değildi de 2. aldığımda çer çöp poeşet vs biraz çok çıktı.
bu beşiktaş sarıyer levent civarlarında adam gibi kaliteli ve ucuz nargile yapan varmı.. 25 tl nargileye 15 tl kafaya para veriyorum çayıdır osu busu 60-70 tl lik oluyorum her gece nerdeyse..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Valla çorlulu ali paşa medresesinde bile 25 lira oldu nargile. çay-soda vs içiyorum 1 saatte 30-40 lira verip çıkıyorum.
İşin ilginci sevmiyorumda nargilesini çok fazla ama nedense oraya çok gidiyorum. Uzun süre kalmicaksam kapiçinosu güzel ama hemen yanıyor.
2 liralık tütün atıyorlar 25-30 liraya satıyorlar.. hani bilmesem neysede biliyorumya o 2 liralık tütüne 25 lira vermekde çok zoruma gidiyor hele bir de arada kafa değiştiriyoruz oluyor 40 tl bir nargile.. çayıdır ilerleyen saatlerde kayıntı bir tostudur falan filan derken minumum 60-70 tl lik oluyorum
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
2.5 yıldır gittiğim nargile kafe var. Yılbaşı gecesi arkadaşlar gelecek diye 3-4 kafalık tütün istedim. Tamam dedi tabi. Aldım. P.tesi günü yine uğradım nargilemi çayımı çorbamı içtim. Hesap ödemeye gittiğimde "yılbaşı akşamı aldığın tütünün parasını ödememişsin" dedi.
Abi dedim ücretli miydi bilmiyorum ne kadar dedim. 40 lira ama sen 20 ver dedi..
Yediklerimle beraber 50 lira verdim. Yeter bu sanırım dedim çıktım. Artık fazlasını azını görmezden gelsinler. Çok bir hesabım yoktu zaten.
kaç yıldır sürekli gittiğim kafenin böyle yapması kanıma dokundu açıkcası. Kilosu hadi perakende fiyatına alsın 120 lira olsun. Verdiği 10 gram olsaneyse kendileri bilir. Bu civarda çoğu müşterisini ben çağırmıştım. Artık yollamam kimseyi oraya.
Bir de utanmadan yılbaşı gecesi çok kazandık dediler ya.
Nasıl içime atmışım. Konusu ilk açılınca anlattım hemen.
Fiyat olaraksa genelde 25 oldu zaten. 20 liradan ucuza istanbulda hiç içmedim nargile. Yeni kafa ise 10 lira yazılıyor en ucuz yerde.
Yani denk gelmedim en azından.
en sonunda zaten alıcam bir j9 yada kelepir leş bir boxter falan 3 bine 5 bine 2-3 kişi ortaklı .. çekicem güzel boğaza nazır manzaralı bir yere park yasağı olmıyan bırakıcam orda çürümeye içine atıcam bir çekyat koyucam bir set nargile takımını kömürünü tütünü bir kettle mis gibi otur boğaz manzarasına karşı iç ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)