+1 ahauah:D ya konu açılmış memnun kaldığınız, kalmadığınız garajlar die ama bakıyorum memnun kalınmıyan garaj yok, yada yazılmıyor:D
Printable View
ben bitane kalmadım ama ismini bilmiyorum :) bostancı sanayide laz egsozcunun yan kapısının karşısındaki yer :) mustafa ismini biliyordur.. benzin filtremin vidasını yalama yapmıştı.. bide hiç hassas davranmıyorlar arabaya..
GMS GARAGE / EYÜP - Ahmet (Mekanik & Bakım & Modifiye)
MR.GARAGE / FLORYA - Ramo ve Mesut kardesler (Görsel hersey & Elektrik)
* 32 yasındayım, böyle efendi böyle sevgi saygı dolu insanlar cok az tanıdım. Dostluklarıyla olsun, esnaflıklarıyla olsun 10 numara 5 yıldız insanlar. İyki tanımısım.
Tüm foruma da sorgusuz sualsiz tavsiye ederim.
GMS GARAGE- Ahmet GEZER ustama selamlar, yarın görüşmek üzere abi :D
Gözünüz arka da kalmıyor arkadaşlar,kendi arabasından cok çok fazla özen gösterir aracınıza ;)
ne yaptırdın gene olum 1gun su arabayı rahat bırak yavru sabah olsun ıstemıyordur
or-sel pejo orhan başkan saolsun hep yanımızda. mete abininde hakkı yenmez.
adanada ksm power kasım.işi bılmesını gectim misafirperverliği yeter..
Radar Honda - Birazcık Beklemeye Dayanırsanız Kazıklama Vs Düşünceleri Olmadan Çok Yardımcı Olan İnsanlar Ciddi Esnaflar Honda'sı Olan Herkese Tavsiye Ederim VTI kırıldığında ilk defa gitmeme rağmen en ufak şeyden beni kazıklayabilecekleri varken Gayet Makul Uygun Fıyatlara Mukemmel Derecede Yaptılar Herşeyi..Nazımı Çektiler,Açıkcası Honda'mla ilgili Bütün sıkıntılarımı çözdüler %100 Tavsiye Ediyorum Mehmet Ve Şeref Abiyi
Gençler Volvo - Dayım Oldugu Icın Iyıler Dersiniz Gidin Görün Volvo Aracı Olan Parça Pahalı İsçilik Pahalı,Sorunumu Çözmedi Diyen Varsa Yazsın
Dizayn Egzoz - Savaş Usta Azda Olsa Pahalı Der Sordugumuz İşlere Ama Bügune Kadar İşçiliğinde Hiçbir Özensizlik Görmedim,Dukkanına Muhabbete bıle gittiğinizde kebapları söyler yedirir içirir..mükemmel bir insan işçilik 10 uzerınden 10...........5 kuruş değil 2 kuruş fazla verip her aracımı her arkadasımın aracını onda yaptırırım...hiç rezil etmedi beni hiçde kuşkuya dusurmedı işçiliğinden Kesinlikle tavsiye ederim
Gençler Otocam Tanzer Abi - Kendisinle 5 araba götürmeme rağmen ciddi bir samimiyetim oluşmadı vakit zamandan dolayı ama ne zaman gitsem verdiği uygun fiyatlarla mükemmel işçiliğinle hiç sıkıntı yaşatmadı..Cam filmi deniyorsa Tanzer'dir Gerisi Yalandır derim 100 liraya film çekende var ama 4 sene kullandığım 1 gr yıpranma olmayan filmlerine + olarak emnıyet kemerının carptıgı yırttıgı fılmı 20 tl ye degıstırende tanzer abim var
SER OTO Maslak - Dayımın Ortağı Rasim Usta'nın Tavsiyesiyle arkadaşımın opelini götürdüm,her sorunu cozduler kronıklerını bılırler fıyat olaraksa baskı balata olarak verdıklerı fıyatın tam tamına 3 tl altında aksarayda bulabıldım aynı parcayı gıt gel 30 lıra benzınıme mal oldu...çoğu arkadaşımın opelini emanet ederım hiçbiride memnuniyetsiz ayrılmadı..hiç kimseyi s.kmeye nıyetlerı yoktu ayrıca sorununuz olmadıgı zaman bıle dukkanlarında aracınızı yıkayabılır cayları tostlarını somurebılırsınız...:)
Crm performance:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bızım evın altında bı tane var cok memnunum yagmur camur yaz kıs cok ıs goruor lol :)
mekanikte ayışığı ibrahim kısa ve stad honda murat gökçe'de işlerimi yaptrırıyorum çok memnunum.
egsoz konusunda bostancı gider egsoz
map konusunda da Cem Taşçı diyorum