YAN oto teste gidiyor bugün mesaj geldi Mustafa Kendi dukkanını açmış artık oraya gidicek inşallah Yağmur OTO Sr20det den Ankarada en iyi anlayan adam :D
Printable View
YAN oto teste gidiyor bugün mesaj geldi Mustafa Kendi dukkanını açmış artık oraya gidicek inşallah Yağmur OTO Sr20det den Ankarada en iyi anlayan adam :D
paşaoğlu paşaoğlu paşaoğlu her türlü mekanik desteği sağlayacak bir kadro ,çok samimi bir usta, mükemmel işçilik.
alibeyköyde islan tuning garage var işlem yaptıran oldumu hiç
birde mutlu tuning
Sivasdan buluzlu OTO KAPORTA :D :D
atölye özge esnaf adam hepsi valla helal olsun.
Garaj değil ama göztepe sanayide Cengiz usta war pug'cu herzaman ona giderim hem iyi bir usta hemde iyi bir dosttur..
Radar honda eğer floryadan beşyola doğru giderken buz patenini geçer geçmez sol tarafta kalan köşe gibi olan dükkan ise..
Bi keresinde bi parça sormuştum ve turboyle ilgili pek deneyimlerinin olmadığını düşünmüştüm.. Parçayı sormayın..
Sadece yanlış mı düşünmüşüm onu bilmek istiyorum ?? yada kör-cahil de yapılabiliyor mu turbo işi ?
Crm performans - atolye özge
:icon_tup: :icon_tup:
teşekkürler türkiye :D:D
CRM Performans, Suat Abi.
Sağolsun Baya Yardımcı Oldu Bize.
İşimiz Olunca Oraya Gidiyoruz, İzmit Tayfası Olarak.
beylikdüzü oto sanayi, frenci arif :D
beşyol - mr garage ramo si :D
antalya'da özbek kardeşler renault servisi ümit özbek..işçiliğinden ustalığından çok memnunum.
Parça=JDM Works
Garaj=JDM Works Service
İç Mekan=Çapraz Oto Döşeme
Araç kaplama yıkama : Maxxcar
Motor mod : mantaR
Custom / Handemade : Custom Garage
Parça vs. : Ebay :D
Parcalar için yıllardır Estromo Tuning,yürür aksam yada motor montajı içinde Bostancı sanayıdeki VW tech İlkan usta.
erkay peugeot yakup usta.
Yahu kimsenin memnun kalmadığı garaj yokmu:D