eyılıksever dı dıye bılıyorum soyadı![]()
bağcılar-güngören sanayide yeniler otomotivden memnun kaldım
araç son günlerde ön takımdan önce poryalardan titremeye ses almaya başlamıştı
bildiğiniz boeing 747 ile geziyor gibiydim
ön sağ arka sol iki porya değişmesi gerekirken hepsini değiştirdim ileride işçiliğe bayılmama mantığıyla , nasıl olsa değişecek
gaziosmanpaşa tünelde sarıgöl tarafına dönerken savurdu bir anda araba ufaktan iyi sıkılmamış sol aks bilyası langur lungur (sol ön lastiği çırak sıkmış)
aradım gece 10da gelebilme imkanınız varsa yavaştan gelin , gelemiyorsanız hiç hareket etmeyin biz gelelim dediler. ben ufak ufak gittim. ufak bir sorun için 4 kişi gelip işimi hallettiler orada muhabbetimiz başladı... sonrasında ön takımıda komple onlara yaptırdım
işçilik ve fiyatlarından oldukça memnunum , servisin çok aşırı altlarına işlerimi halledebiliyorum
garaj değil servis ama
böyle bir anım vardı diyerek konuyu bağlayayım![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
fiat , Renault , volvo , bmw ve en son opel.
Tüm araçların her bişeyini her bi sıkıntısını opel dostlar Yalçın abide yaptırdım her zamanda alınabilcek en iyi sonuçklar ortaya çıktı.
Zaten kendisinde 10 numara bi insandır.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Fikrini beyan etmen çok güzel tabiki bende olsam aynısını yapardım muhakak. Ancak sen o gün geldiğinde yazılarındada anlaşılacağı üzere yanına gelip ilgilenmişim ve sorularını dinlemişim?
Senin servisine geldiklerinde triger kayışı değişirken adama senteye nasıl getirdiğini sölüyormusun?
Neyse benden yana problem olduysa özür dilerim. Ancak şunuda söliyim senin tavrında hiç hoş değildi. Bir marşpiyel karşılığında dükkanı satın alıcakmış tavrın vardı.
Kal sağlıcakla.
abıcım bır maspıyel benım umrumda bıle degıl dukkanınızın adını cok duydum gelıp gormek ıstedım marspıyel ıhtıyacımda vardı gelıp tanısıp bundan sonrakı ıslerımı sızınle yapmayı ıstedım evıme yakındıda ancak tavrınızı olumsuz algıladım .... evet yanıma geldınız ancak sanırım bı subarunun motor sorunu vardı dalgın veya mesgul olabılırsınız bu kadar saydıgım ınsanlar sızınle ılgılı ıyı dıleklerını belırtmısler ıllakı her muessesede aksılıkler olabılır bende ona denk gelmısım demekkı tavrıma gelınce marspıyel yada degıl benım ıcın hıc sızde benı yanlıs anlamıssınız demekkı ortada bı yanlıs anlasılma varmıs karsılıklı cozuldunu dusunuyorum... bızde servıste arac sahıbı sordugu zaman ne ıse yaradıgı maddesıne arac uzerındekı yerını altını ustune herseyını sıkılmadan anlatıyoruz buda bızım prensıbımız demekkı =)
marspıyele dukkanı satın alma tavrına gelınce ona soyleyebılecegım bırsey bulamıyorum ..... dedıgım gıbı tanıyanlar bılır
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Bostancı otosanayide hertürlü araca bakan CENGİZ usta var, tartışmasız bir uzman.Bir arabanın sesinden ne arızası olduğunu anlıyor.Telefonla bile kaç kere yardım aldım yolda kalmadım.Bostancı'da Nissan'ın hemen yanında dükkanın adını hatırladğımda sölicem
bende ankarada mete ustanın üstüne tanımam ona burdan cok tesekkür ederim ustam rodaj bitsin gazlıcaz beklemede kalsınlar?
mekanik işlerimi MRC Murat ve RemTech ONNO usta parça lar içinse( BMW ) HURMAK oto Volkan Yazılım işlerinde Pschiptuning Barbaros abi saolsunlar tecrübeleri ve kişilikleri tartışılmaz.
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
tabikide swapcenter +10
İSTANBUL> Service Paşaoğlu (yapılan işten son derece memnunum. Tek sıkıntısı sürenin uzun sürmesi ama aylarca beklemeye değer diye düşünüyorum.)
İZMİR > İkiler Honda (Allah razı olsun yağ su değişiminden her türlü rutin bakımına kırmıyorlar, işimi hallediyorlar, nazımı çekiyorlar. )
İZMİR > Gürkay Egsoz (işçilikleri çok iyi, onlar da saolsun ne istersem kırmıyorlar, yapmaya çalışıyorlar.)
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
bugün atasehirden gebzeye gelirken radyatör hortumum delinmiş o an üzerimde çok cuzzi bi miktar para vardı bostancı sanai sitesine girdim ikiler otoya yanaştım saolsunlar çok yardımcı oldular para dahi almadılar burdan teşekküretmek istedim onlara
Çok sevdiğim abimizi yönlendirdiğim Sorunlarını giderdiği ve insancıl yaklaşımlarından dolayı Atölye Özge Fedai usta ve Stegal Cem abimize çok teşekkür ederim...
Ayrıyetten mahalle arasında gittiğim tanımadıgım adını tanımadıgımdan veremediğim tamircininde ...... diyorm bi cam için döşemeyi söküp takmaya düzeltemediği sorn için 30 liramizi aldıgı için..... diyorm
Tanımadıgım adama bundan sonra gitmem kesinlikle.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)