gangster diyince metin akpınarın zeki alasyanın felan bir filmi vardı mahallece bir müzeden elmas çalıyorlardı o geldi aklıma![]()
gangster diyince metin akpınarın zeki alasyanın felan bir filmi vardı mahallece bir müzeden elmas çalıyorlardı o geldi aklıma![]()
zaten fılmı çekim aşamasında arkadaşlar başrolde KENAN İMİRZALIOĞLU oynuyor
şaka değil ciddi
http://www.izafet.com/sinema/431577-...andiracak.html
Hikayeye bak
çıksında izleyelim
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
böle bi saplantılı kişi eğer günümüzde bu soygunu yapsaydı egzoslu cai li kpro lu bi type-r la yapardı diye düşünüyorum
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Uçakla kovalandı diyo ya![]()
Helikopteri anladıkta Uçakla nasıl takip oluyor nan bu basın ezelinden asparagas haber yapmayı seviyor mübalağa'ya bakarmısınız görende Ferrari veya Porsche kovalıyor zanneder hee.Chevy reklamı fena yalnız bu arada
Gangaster Angaralıymış bahsanıza helee![]()
necdet elmas'ı ilk kez arkadaşımdan duydum, hayatını ve soygunlarını anlatan kitabını okumuştu. soygun yıllarını düşününce adam gerçekten efsaneymiş bence. hem 60 ihtilalinin etkileri devam ediyor her taraf asker, polis kaynıyor hemde dogru düzgün araba yokken hatta araba kullanmayı bilen yokken adam yarış pilotu gibi araba kullanıyormuş. 59 impala hayranı ve takıntılısı olması ayrı bir saygı duyma nedeni benim içinarkadaşın dediği gibi filmi çekiliyor şu sıralar. necdet elmas hapisteyken birçok aşk mektubu alıyormuş bunu düşününce kenan imirzalıoğlu'nun canlandırması cuk olmuş
![]()
resimdeki yanan araba 59 değil 60 chevy bel air.ayrıca 60 model impala ss'ler zamanının hızlı arabası olduğu için yurtdışında da pis işlerde çok kullanılmış zamanında
komançero garage
o yıllar daha güzelmiş be keşke o yıllarda yaşasaydık bomboş istanbul fln ne güzel
flim cıksada ızlerız
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)