User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Formula 1 - 2007

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok esıden tesadufte gencler f1 ızlerdı. bu sene eskılerı yaad edelım bence... anladın sen...
    anladım ben anladım anlamazmıyımm...

yapalım yapmassak olmaz
    AyB

STN
    Misafir
    Schumi siz bi sezon düşünemiyorum eski tadında olmıcak f1 benim için. Bende Ferrariciyim ama bencede en güzel araç Mclaren ın gümüş oku

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    unutmuşum konuyu sorry

honda:

buda açıklaması

Honda'nın çevreci kampanyasına destek vermek isteyenler myearthdream.com vasıtasıyla bu sahada faaliyet gösteren vakıflara yardım yapma imkanına sahip olacak. Fila, IBM, Instron, Oliver, Sweeney, Perkin Elmer, Showa Denko, TUV ve GF Agie Charmilles dahil bazı şirketler kampanyaya iştirak ederken, Universal Music ve Gatorade Honda’ya resmen destek verecek.

Takım patronu Nick Fry yaptığı açıklamada, "İklim değişikliği, muhtemelen insanoğlunun karşı karşıya kaldığı en büyük tek sorundur. F1 kendini bundan muaf tutamaz" dedi.

Formula 1'in uluslararası popülaritesi ve tasarruf sağlayıcı tedbirleriyle bu meseleye dikkat çekilmesinde önemlibir rol oynayabileceğini kaydeden Fry, bu konuda geliştirilen çözümlerin de bir parçası olabileceklerini söyledi.

FIA'nın uzun dönemde toplumun yararına olarak, takımlara yenilikçi teknolojilerin tanıtımı için bir vitrin olma fırkatı verdiğini ifade eden Fry, "Mesela 2009'a kadar yenilenebilir enerji araçlarda olacak" dedi

Fry, "Dolayısıyla Honda F1 olarak aracımızı bu sorunun çözümüne adamaktan gurur duyuyoruz. Pratik çözümlerin doğrudan F1 programımızdaki mühendislerin çalışmalarından sağlanabileceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Honda'nın 2007 planlarının sadece global meselelere yönelik bilinci geliştirmekle kalmayacağını aynı zamanda durumun düzeltilmesi için kamu oyunu sorunun üstesinden gelinmesi için daha fazla yardım yapmaya teşvik edeceğini kaydetti.

Fry, "Tabii öncelikli olarak biz bir yarış takımıyız. F1, bir takım sporudur. Bizler hedeflerimize ancak birlikte çalışarak ulaşabiliyoruz. Çevresel meselelere yönelik eylemlerde de aynı şekilde hep birlikte çalışmalıyız" diye konuştu.

Fry ayrıca, "Çevresel meselelere dikkat çekilmesi ve bu konuya yönelik bilincin artırılmasında, kamuoyunu bir araya gelmeye ve iklim değişikliği konusunda yardım etmeye cesaretlendireceğimizi umuyoruz" dedi.

Honda Racing Başkanı Yasuhiro Wada ise, Honda'nın hem teknolojisi hem de düşüncesi yapısında sürekli yenilikçi olmaya çabaladığını belirterek, "Müşterilerin ve toplumun taleplerine samimi bir şekilde cevap vermeye çalışıyoruz" dedi.

Wada, "Honda çevrenin korunmasına katkıda bulunmak için her zaman büyük çabalar sarfetmiştir" ifadelerini kullandı.

Wada son olarak, "Honda'nın Formula 1'de başlattığı bu yeni girişimin, bu önemli çevresel meseleler konusunda tüm dünyada toplum bilincini ve konuya olan ilgiyi daha fazla harekete geçirmeye yardım edeceğini umuyoruz" dedi.
    AyB

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çekimler çok gzl olmuş
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tifozilere hayırlı olsun benim gibi ilk yarış ilk pole raikkonen

beklendiği gbi ferrari geçen senenin devamı gibi ( massa mekanik herhalde arızadan 2.seansta çıkmak zorunda kalmış olsa bile ) mclaren geçen seneye göre çok çok ii hatta renaultla yer değiştirmiş gibiler..
    renault anlamsız stratejisinin karşılığını almışa benziyo..
    bmw en büyük süpriz olucak dediğim kadar var 3 ve 5inci sırayı paylaştılar...AMA bir süperaguri varki helal olsunmu diim ne diim hondayı geçti adamlar =) kendi motor üreticisini geçti ve geçen sezon sonunculuğa ambargo koyan takım çok yakın derecelerle 10 ve 11 oldu...
    tabi dipnot yarış takvimi avrupaya gidene kadar butür mekanik sorunlar ve araçlardaki performans değişiklikleri bi nevi normaldir..ama şuan için görünen bunlar..

sıcağı saıcağına yazdığım için dereceleri aklımda tutamadım ama ilk 5:

1- raikkonen
    2- alonso
    3- heidfeld
    4- hamilton
    5- kubica
    AyB

killererkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıralama;

Avustralya GP sıralama sonuçları

1. K.Raikkonen, Ferrari 1:26.072
    2. F. Alonso, McLaren 1:26.493
    3. N. Heidfeld, BMW Sauber 1:26.556
    4. L. Hamilton, McLaren 1:26.755
    5. R. Kubica, BMW Sauber 1:27.347
    6. G. Fisichella, Renault 1:27.634
    7. M. Webber, Red Bull 1:27.934
    8. J. Trulli, Toyota 1:28.404
    9. R. Schumacher, Toyota 1:28.692
    10. T. Sato, Super Aguri 1:28.871
    11. A. Davidson, Super Aguri 1:26.909**
    12. N. Rosberg, Williams 1:26.914**
    13. H. Kovalainen, Renault 1:26.964**
    14. J. Button, Honda 1:27.264**
    15. A. Wurz, Williams 1:27.343**
    16. F. Massa, Ferrari (zaman yok)**
    17. R. Barrichello, Honda 1:27.679*
    18. S. Speed, Scuderia Toro Rosso 1:28.305*
    19. D. Coulthard, Red Bull 1:28.579*
    20. V. Liuzzi, Scuderia Toro Rosso 1:29.267*
    21. A. Sutil, Spyker 1:29.339*
    22. C. Albers, Spyker 1:31.932*
    .....Human At Sight , Monster At Heart.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Raikonnen
    Alonso
    Hamilton

açıkçası raikonnein mükemmele yakın sürüşüyle shumiyi yarışta aramadım..ama podyuma çıktıkları an shuminin bu spor için şekliyle,eğlencesiyle ve en önemlisi karizmasıyla efsane olduğunu anladım..ve özlediğimide

neyse tam olmasak olamasakta ülkemiz için çıtırından tifozi olarak çok çok mutlu ve umutlu olduğum bi yarıştı.. =))
    AyB

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sezonun ozel seri Coulthart tsh,rt u satılıklar bolumunde mevcut
    KA Style

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)