Caesar Nickli Üyeden Alıntı Akıllı ol akıllı auhuha lan konuyu pert etme bebeye selam söle sen kalk o yazsin hatta aq hahahaa
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
ahbe 222,buda,hayal ömrümü verdim oralara
yahu arkadaşlar kim gelio kim gelmio? kim yarın eskişehirde olacak kim gotham cityde? biri bişiler desin cem arkadaşım eskişehirdemisin?
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı yahu arkadaşlar kim gelio kim gelmio? kim yarın eskişehirde olacak kim gotham cityde? biri bişiler desin cem arkadaşım eskişehirdemisin? cem gelemez anası kızıyo o saatte dışarı çıkmasına
Peak Garage | Dr.Ecu
cem Nickli Üyeden Alıntı yarın akşam dersim 7 gibi bitiyo okula gel lan , yada ara bulusalim hayda aöf var la benim bu arada p.tesi eskişehirdeydim ve seni en az 5defa aradım telefonun kapalıydı
eee varmı katılımla ilgili son bi gelişme?...
pazar günü sınavdan sonra herkes için uygun olur en azından.şahsi düşüncem...
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı yarın gel benle... öğle 12den sonra çıkarım yola İşte olmasan gelirdim yav ne güzel olurdu
öğleden sonra kampa gidiyoruz gitmesem damlardım ama bunu şöyle yapsan beş sekiz gün önceen haber etsen daha iyi olmaz mı ?
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Sen online iken ben nasıl böyle bir hata yapıpta konu açtım. Kırılsın ellerim neye yarıyor elizabet.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları