User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
122 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Hyundai genesis TR'de

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    GreyMarket olarak gelen ve daha piyasada olmayan araçların fiyatları yurtdışında satın alındığından neredeyse 2 katı oluyor,Vergi,Taşıma,Kar v.s derken..Doğuş'tan önce gelen Tiguan'lardan hatırlarsanız 50-70.000euro civarı fiyat isteniyordu,Distiributor getirmeye başlayınca fiyatlar baya bir düştü.Genesis'te öyle olucaktır..3.8 V6'sını 2,3 tane getirirler 2.7 V6 Coupe'de olduğu gibi özel sipariş v.s satılır 2.0Turbo'yu da güzel fiyatlandırmayla beraber iyi satarlar diye düşünüyorum ama buaralar Hyundai'ye de birşeyler oldu saçmasapan fiyatlar koyuyorlar araçlarına,Hayırlısı..
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B!Rtan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hyundai genel olarak kalitesiz kesinlikle. piyasadaki rakibide kia. bu da aşikar. ama ben aracımı 2006 da aldım arkadaşımın da dediği gibi silecek hariç hiç bir sorunla karşılaşmadım.
    ne kadar ekmek o kadar köfte misali..
    ki adamlar honda dan önce 5 yıl mekanik garantisi verdiler. bunu yap(a)mayan bi çok lüks şirkette var.
    genesis konusunda herkese katılıyorum.. bu fiyat bu araca çok. 2.0 t getirseler fiyatını kırsalar kesinlikle iş yapar..

ama üzerindeki hyundai amblemi olmasa fiyata kaç kişi itiraz ederdi merak ediyorum?
    kesinlikle katılıyorum

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba güzel ama fiyat çok abartı TL cinsinden olsa alıcı bulurdu ama bunuda alan illaki çıkarBirde hyundai kalitesiz vs tarzında yazılarda okudum ama hiç birisine katılmadım 2006 hondamı sattıktan sora 2 araç arasında çok gidip geldim leon vs civic kullanan arklarım var onlarada danıştıktan sora hiç aklımda yokken İ30 aldım çok memnunum.Burada kimse yanlış anlamasın leon ve civic e göre çok üstün bir araç

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TR de pahalı iyidir zihniyeti var, illaki satar
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba harıka ama o paraya hyundai almam : )

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hyundai yeni " i " serisiyle hem kendini geliştirdi hem malzeme kalitesini hemde sağlamlıgnı

arttırdı hiçte kağıt kıvamında değil son çıkanları (era accent vs için konuşmuyorum).kendi

aracımdan ornek vericek olursam 1.4 baz model i30 1300 kilo boşuna bukadar ağır değil o

araç boşunada 5 yıldız almadı .

genesis içinse Tr de belki o fiyatı hak edicek araç değil tabi
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hyundai yeni " i " serisiyle hem kendini geliştirdi hem malzeme kalitesini hemde sağlamlıgnı

arttırdı hiçte kağıt kıvamında değil son çıkanları (era accent vs için konuşmuyorum).kendi

aracımdan ornek vericek olursam 1.4 baz model i30 1300 kilo boşuna bukadar ağır değil o

araç boşunada 5 yıldız almadı .

genesis içinse Tr de belki o fiyatı hak edicek araç değil tabi
    Arabadaşıma katılıyorum bu klasmanda çoğu araçta 5 yıldız yok

samuray
    Misafir
    2,5 motor - 300 hp = 60.000 TL yapsınlar alayım.

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai'nin ekonomik seçenekleriyle ABD pazarı için ürettiği modelleri birbirinden ayrı tutmak lazım. Lakin üstüne o motor hacmi yüzünden bi o kadarda vergi binince hiçbir hyundai'ye o kadar para vermek mantıklı olmaz. Ancak bilmiyorum gidip gören varmı Genesis'in sedanını ve IX55'i inceledim gerçekten çok iyiler. Gidip 200 milyara Genesis almam ama yarı fiyatına gidip 2. kez santa fe aldık. 92bin km oldu tık yok. Öncekini 165binde satmıştım. Şirket araçları Hyundai'di anahtar değmeden 160-180bin km arası ihtiyaç kalmadığından satıldılar. Şimdi yine bakınıyorum Era'dan daha mantıklı bi seçenekte göremedim açıkçası. Hatta kendimede bi era düşünmüyo değilim. Evo dergisinde okumuştum Ix55'in testindeydi sanırım. Şöyle bir cümle geçiyordu;
    "Hyundai'nin ...... (ismini hatırlayamadım şuan) fabrikasında banttan rastgele bir motor alınıp 15gün redline'da çalıştırılıyor" kısaca Hyundai benim için sorunsuz bir marka anlamına geliyor. Defalardır tecrübe ederek bu kadar emin konuşuyorum. Kimse kusurabakmasın ama yorumların çoğu çok acımasız ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar tarafından yapılmış.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0t si gelsin ben alırım şoyle 60bin tl civarı olursa
    Ben ix35'icin ole diyordum , 35 - 40'a kadar razıydım

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bkz:

Bu fiyata anca bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota kullanıcısından bunları duymak açıkçası komik yarın birgün servisten arayıp aracınızı geri çağırdıklarında hyundai hakkında yorumlarınız dinlemek isterim

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 defa hyundai alıp sattım ama hyundaiye asla bu kadar para vermem.
    ama gercekten cok guzel bi arac
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hyundai için iç kalitesi vs. denmiş ama şöyle bi olay var , bugün uzunca hem 2010 era hemde 2010 i30 kullandım , ikisi arasında dağlar kadar fark var hem kullanım hem kalite kullanım olarak , sanki farklı markaların otomobilleri gibi..

bencede 2.0t getirip uygun fiyatlı verirlerse satılır..

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai her zaman hyundai,bu parayı zaten vermem.50 bin desen yine vermem.Türkiyede de bu arabaya bu parayı vercek enayi var mıdır bilemiyorum,o paraya bi s2000 bi sti bi tanede tayyar alır keyfime bakarım,araya belki bi tanede 106 sıkıştırırım olursa çıtır çerezlik

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _sinan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hyundai için iç kalitesi vs. denmiş ama şöyle bi olay var , bugün uzunca hem 2010 era hemde 2010 i30 kullandım , ikisi arasında dağlar kadar fark var hem kullanım hem kalite kullanım olarak , sanki farklı markaların otomobilleri gibi..

Tam olarak bunu demek istemiştim
    1881 - 193

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "€" Bazında değilde "TL" bazında bir fiyatı olsa idi yinede acaba edermi derdim
    öte yandan bildiğiniz gibi bu araç amerika pazarı için üretildi ve orda tuttuğu satış rakamlarının iyi olduğu doğrudur motor tarzı ve genel olarak Amerika tarzı hakimdir..
    araçtan bariz bir şekilde kalitesizlik akıyor amerikan araçları bu konuda meşhurlardır vede araç kültürleri biraz düşüktür çok kafayı yormadan mustang lerin crossfire ların içine kafanızı uzatın yeter..
    avrupaya bakın bu aracı alan çıkacakmıdır görürsünüz..
    özellikle araba kültürü en yüksek ülke İniltere dir genesis değil genel olarak Hyundai markasını parmakla anca gösterirsiniz bulabilirseniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fast&furious de polisin ne bekliyodunuz hundaymı vericektik tipinde bi lafi vardı o bile araba üstünde kotu bi izlenim bırakıyor.ama herzaman bende savunmuşumdur hundayların sorunsuz araclar olduklarını.bide sorunsuzlukla sac kalınlığının ince veya kalın olmasının ne alakası var onuda anlamıs değilim.toyota honda nında sacı ince sorunlu araclarmı hayır aksine en sorunsuz araclardır ki bu coğu kişinin ortak görüşüdür.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _sinan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Biz de alırken era bakmak için gittiğimizde i30 ve i20ye baktık çok hoşuma gitti 2si de bunu satınca dizel bi i20 alırız heralde , servis , hizmet çok iyi hyundai'de .
    Markayı yerden yere vuranlar bu arabaya 50bin bile vermem diyenler illa olacaktır , o zaman bu coupenin bir kaç araca saplaması gerekiyo namını duyurmak için

Alıntı pasa35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fast&furious de polisin ne bekliyodunuz hundaymı vericektik tipinde bi lafi vardı o bile araba üstünde kotu bi izlenim bırakıyor.ama herzaman bende savunmuşumdur hundayların sorunsuz araclar olduklarını.bide sorunsuzlukla sac kalınlığının ince veya kalın olmasının ne alakası var onuda anlamıs değilim.toyota honda nında sacı ince sorunlu araclarmı hayır aksine en sorunsuz araclardır ki bu coğu kişinin ortak görüşüdür.
    Tam hatırlamıyorum olarak ama zamanında gelecege dönüş filminde bir araç için benzer bir konuşma geçiyordu Ne bu japon malı mı gibi birşeydi dediğim gibi tam hatırlamıyorum konu da bu değil zaten Demek ki markalar ilerleyip kendilerine birşeyler katabiliyormus değil mi ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)