o zaman sizin arabada arıza var kaçtane hyundai gördüm hiçkimseden şikayet duymadım bugüne kadar doğrusu
o zaman sizin arabada arıza var kaçtane hyundai gördüm hiçkimseden şikayet duymadım bugüne kadar doğrusu
öleceğimi bilsem yine alamam![]()
Twins olarak teklif gelebilirhauhauahuahauah
![]()
Yok gerçekten birisi çıkıp o arabayı o fiyata alırsa gider öperim yani onuancak şöyle olur parası çok aklı yok bi hanzo gidip çıtır manitasına alır ancak öyle satılır zaten bu araba
![]()
Aklı salim vergi oranlarını bilen birisi bu arabayı alırmı sence ?![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
genesis başarılı bır araba olarak lanse ettı ısmını amerıka pazarında gayet guzel satıs rakamları var tr de hyundaı ye soguk bakıoruz genel olarak ama bnce bu fıyata olmasada genesis satar..
Gecende de konusmustuk, cok güzel bir otomobil ama o parayı kesinlikle haketmiyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu direksiyonu i20de de kullanıyor 70binlik genesiste de insan modele özel falan yapar çok kötü geliyo bana :S
sakaysa hic komik degil ciddiyse cok komik
aga napmışlar yaaa bu fiyata asla değmez birde mercedes e class çakması sedanı var o daha beter 200küsür bin tl lik etiketi var
![]()
Türkiye şartları benzin ve vergi sorunu için alınması çok zor bi otomobil olarak görünüyor..Ne kadar başarılı olsada.
Kendi düşüncem.
Fiyatı düşürüp 2.0 motor seçeneğini getirseler iyi satar sanırım..![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
yandan ve arkadan şekli cok ıyı bence ama hunday olması arabaya direk kotu gozle bakılmasına neden oluyor.buarada bende hundayların genelde masrafsız araclar olduğunu duydum
legend'in 2. eli bile 1 yılda 30-40 bin değer kaybediyorsa bunu 1 sene sonra aldığın paranın yarısına satamazsın![]()
komançero garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)