madem öğrencisin toplu taşımayı kullan...emin ol çok kar edersin![]()
madem öğrencisin toplu taşımayı kullan...emin ol çok kar edersin![]()
bence öğrenci oldugunu belirtmesinin amacı gunde 20 30 lira verecek kadar yuksek gelirinin olmadıgını belirtmek istemesidir. yakıt konusunda makul bi arac istedigini belirtmis bence. neyse
ben kendi onerimi yapayim
getz cdti ler olabilir.
yada aracına lpg taktır ama kaliteli bi lpg zaten 1 liradan asagıya deıl ama karar senın tabı.
astra 1.3 ctdi 6 ileri 90 hp mukemmel bır arac az ykar cok kcar
ne boş konuşuyosun ya o zaman hepimiz bırakalım arabaları toplu taşımayla gidelim. sen arabaya sadece ulaşım aracı olarak bakıyosan zaten yanlış yerdesin
herkes zaten rahat bekleme yapma devam et
@killah konuyu pert etmeyelim.madem öğrenci işi bişey olsun corsa cdti derim hatta mümkünse corsa d van cdti derim
Hastayım şöyle klavye başından atar gider yapanlara. Özelliklede "Rahat ol" lafınaYanınıza gelince neden böyle olamıyorsunuz
Geçen aylardada vardı senin gibi bi tane öldürücekti beni tehtit falan ediyodu. Elini ateşe sokuyosun falan diyodu. Adresimi verdim gelmedi. Fıss çıktı arkadaş herkes gibi. Sonradan üşenmedim ben gittim. Özür dilemek zorunda kaldı. Görürse bi zahmet benim hatrıma yazıversin Tuğra arkadaşımız sana özel mesajla falan olayı detaylarıyla
Sende öylesindir eminim o yüzden hadi güzel kardeşim bükemiyeceğin eli ısırma. Sende üzülme bende sinirlerimi bozmıyayım. Bi sorunun varsa özel mesaj at. Buraya yazma.
@Killah kardeşim kusurabakma konunu pert ettik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)