3000k alacam inadına
hem sarı![]()
çevirmeyi gördüğünde farları kapatolay bitsin yanmıyo hesabı
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Xenon'u olan arkadaşlar lüften alınmasın ama bu xenonlar gerçekten karşıdan gördüğümde beni çok etkiliyo :S O yüzden kendi aracımızda xenon yok ama beyaz yanan ampülü sevdiğimden halojen beyaz ampül takmayı düşünüyorum . Tekrar söylüyorum sadece kendi yorumumu söyledim , lütfen üstüne gidilmesin .
far ayarı bendede var en altta duruyor bide far ayarı yaptırmıştım ilk taktırdığımda kroluktan çıkamıyom mu gene
bu arada bende jazzla geçirmiştimfar yıkaması yoktu merceksizdi
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
benım arabada gecti vizeden 6000k mtec xenonla
xenondan vazgeçip ampule dönmek isteyenlere satılık 5000K mtec xenon style ampul25 lira gel abi gel
8000k xenon ile takas olur
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
OPC Emre'ye yazik olacak adamda normal ampul yok kisa-uzun-sis alayi xenonarabayi standarda cevirmisti ne guzel simdi de onlardan ceza yemesi muhtemel
bende mercekli var diye kurtaririm sanirim
merceksiz arabama 6000k taktırmıştım. 2-3 ay sonra başka araçla kendi aracımın önünde giderken öndeki aracın gözünü ne kadar aldığını farkeder farketmez söktürdüm.
valla bende otomatik yukseklik ayarli far yikamamda var ama ici bos heraldekapacik sadece hahahahaha
![]()
ya nerden napcaklarini ceza yazip ekonomiye can vverceklerini sasirdilar,cagirsana her sene yada her 2 senedebir tum ehliyeti olan kisileri,muayne yenilesinler(gozleri bozulmusmu,bozuksa nie gozluk takmadan trafikteler,reflexlerde dusukluk varmi,renk koru olan varmi,tekrar direksiyon testine tabi tut,) al sana kazanc kapisi,hemde trafikte aptal saptal dolanan olmaz(almis ehliyeti 5sene once)simdi trafige cikiyo tabi insanin eli ayagi dolasir..cok tip var boyle..neyse ya sustum..
- K -
________
Dr.Ecu
ii olmuş yaa Xenon takıp dolanıyorlar. Far ayarı yapılsada ne göz kalıyor nede birşey özellikle merceksiz farlara takanların akranlarını anıyorum ben bol bol en güzeli olmuş![]()
orjinal zenonlu araçlarda mercek bulunuyor mercek zenon un etrafa yayılmadan tek nokta üzerinde diğer sürücülerün görüşünü engellememesi için kullanılıyor tabii angel eye daki mercek için geçerli değil angel eye sağ far sağ çayır çimeni sol far sol çayır çimeni aydınlatıyor yol kapkaranlıkben angel eye i çöpe atıcam
zaten mercekli orjinal farını alıp zenonu ona takıcaktım benim arabamı zenondan o şekilde bağlayacak delikanlı yok
bizim türk polisleri orjinal mercek orjinal far anlarlar mı bilmem ya neyse
![]()
..::PASSATURBO1::..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)