Far yıkama zorunluluğu (tam hatırlamıyorum) ya 1998 yada 2000 senesinden sonraki araçlar için geçerli olması lazım. Yeni araçlarlarda xenon fabriksyon ise far yıkama ve akslara bağlı otomatik far yükseklik ayarı olması lazım. İlla mercek şart değil. d1 ve d2 tip ampuller merceksiz , d1r d2r tip mercekli ampulleridir zaten. Bu şartlara uymayan araçlar hakkında hiç bir bilgim yok ama.
916 V6 Turbo
ben aynı araçlara xenon uygulaması yapılıp birinde cok fazla göz alırken birindede hiç rahatsız etmediğini defalarca gördüm. burda xenon takan arkadaşlarımıza farların ayar yapılması gerektiğini sorunun %99 çözüleceğini düşünüyorum. böylece kimse rahatsız olmaz ve kimsede kaza yapmaz. ayrıca farları xenon olmayıp ayarsız farla dolaşan bi cok araba var. polis ayarsız farların peşine düşsün. ama ilk iş hırsızı uğursuzu yakalasın.
zenon olayı iyi olmuş... rahatsız olanların başında ben geliyordum zaten...
ayrıca şahsi görüşüm eski araç yada far camları buzlu olan araçlara hiç ama hiç yakışmıyor ayrıca zenon ya mercekli olacak yada hiç olmayacak, onun dışında apaçi oluyor... şahsi görüşüm...
memlekete para lazım bi yerden toplamak lazım en çon ney var piyasada modif. arabalar bahane de hazır xenon
Ülkeye girerken vergisini almayı biliyorlar kullanmaya gelince cezayı basıyorlar böle devlet olmaz olsun yaa resmen binmeyin diyorlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)