:D:D:D:D: :icon_tup:
Printable View
bende besliyodum bi ara
ak bas ak kuyruk desenliler favorimdir:Dkarabas kara kuyruk kelebeklerimde vardı bi ara özledim şimdi:D
bende besliyom taklacı babası gibi :hehe:
valla guvercınd eyılde bır donem evde karga besledım dıger karkalar rahat bırakmadı saldırdı kargalarıma ve ölduler :(
ben ankarada oturuyorum etlikde herkesin güvercini var ben de heves ettim de bi ara besleyecek dzgün yer bulamadım hırsız cok buralarda
her erkek hayatı boyunca en az bir kuşu beslemek zorundadır genelde küçükken sorarlar kuşun durumunu aile büyükleri ötüyor mu die:D
bence arabalarımızı perişan eden bu hayvancağızları(özellikle araç yıkanınca )pek hoş karşılayan olacağını sanmıyorum.yalnız taklacı olan güvercinimi çok severdim onuda söyliyeyim:)))
zamanında bir dünya vardı mezatlarda falan az gezmedik :) hastalık
zamanında çok besledim.ihalelere çok gittim.sabuni miski arap beyaz mavi bango posta vs:D:D.sinege çıkanlar çatı fişekleri vs:)bugün karşı komşunun çatıya sabunu çekip çekip durdu zor indi çatıya utanmasam çıkıp yakalıcaktım:D.şuan zamanım olsa hiç düşünmem beslerim ama uçurmam bu saatten sonra çatılarda gezip çoluk çocukla ugraşmak zor.bu işin en sevdigim yanı uçuruyorsun kuşlar bulutlarda nokta oluyor onları izlemek çok zevkli veya kuş damar oluyor 30km uzaktan salıyorsun geri geliyor:):icon_tup:
bence en güzelı bı kaçak geldıgınde onu ındırmek ıcın sarfettıgın caba:D:D
abi mardin gec dolan turbo gibi
taklaya baslasın süper ama catıya otursun inmiyo serefsiz laga kalıyo :hehe:
bizim arkadaşın yaklaşık 100 tanesi var evleri 9kat binanın üstü ve kümese giriş evin içinden güvercinin hırısız çok oluyordu duyuyorduk onlarda bu iş zor biraz :D ayrıyetten elinde demir boncuk atan bi tüfekle geziniyor çatıda :D martı ve karga vuruyor civardaki evlerin çanakları delik deişk durumda :D güvercin sevdası başka diye anlatır hep :D
uçuranları izlemeyi seviyorum sadece
beslemeye girersek kurtulamassın diyolar :)
bir sira :D kekligim vardi