hacım bız burda yabanilere yanı camı avlularında gezenlere yaboz diyoruz, anlatmak ıstedıgım sonucta hedıyedır goz bebegı olur bızde yani;) yoksa yabozun ne ısı war kumeste:D:D
Printable View
Ben de klimanın üstünde besliyorum, birkac güvercin birkac kumru :)
Ekmekleri hep asagı düsürüyorlar, etiform ile besliyorum artık :D
zamanında çok besledim çokda yuvayı patlattılar artık beslemiyorum müstakil bi evim olursa hiç düşünmeden yine beslerim güvercin
müstakil apartman hiç farketmiyor hırsızlara buna başka bir çare bulmak lazım
bende ıkı cıft vardı her hafta satıyordum gerı gelıyordu:D:D
ben çok güvercin gördüm ama abidindekiler gibi kaliteli kuş görmedim ben anfazla 150tl veririm kuşa ama abidin 1000 2000 veriyor ve aldığı kuşlarıda satanlar geri almak için 3000tl gibi bir rakam veriyorlar :) suan abidinde çok rahat bir s2000alacak kadar kuş var ama satmıyor :)
güvercin beslemenin büyük sevabı vardır.
besledigim güvercinlerimden küçük bi kare.Daha önce çalındı.sansar yedi.Son olarak çift alarm sistemi ve 2 adet köpek koydum barınaklarının etrafına.
http://i39.tinypic.com/6qwh86.jpg
11 yıllık muhabbet kuşum 4 ay önce öldü çok üzülmüştüm buarada dayım hobı olarak guvevrcın beslıyor
ak baba satan bır yer bulsam alırımm :D
melii:)
güvercinin soyu önemli 10.000tl veren bile var canlı şahidim:)
hemde bir çift sabuni:D
ya bu güvercinleri çalan adamların güvercin hırsızlığından ceza yatanı gören oldumu ben görmedim duymadım ölede bi enteresan durum var :)
kuş caldıgını oğrenınce savcı kapı dısarı kovar bence:)
bizim arkadasda besliyodu posta güvercinii izmitee goturuyoduk orda salıyoduk bızden once eve gelıyolardı:D:D