User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
55 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: kozyatağı / kaza...

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar aziz benim yakın arkadaşım basın da yer aldıgı gibi 21 yaşında değil 18 yaşında annesini küçükyalı ya bırakmak için sabah sınavı erken bitirip çıktı o kadar sınav var öğleden sonra kal dedik dinlemedi annemi bırakıp gelicem dedi ailesi perişan kuzenide geçen yıl 2 kişinin ölümüne sebep olmaktan 15 yıl hapis cezası aldı aziz i hastanede göstermediler ama durumu iyi sadece belinde bir sorun var ama annesinin hayatını kaybettiğinden haberi yok sölenmicekte yarın annesi ikindi namazıyla toprağa verilecek diğer hayatını kaybedenlerin ailelere baş sağlığı ve yaralılara acil şifa lar olayda aziz in abisine anlattığı yan yoldan girdikten hemen sonra minibüs ün sağ şeride bir an da geçmesiyle aziz in panik lemesi kaldırıma araç vurup havalanıyor o sırada ordaki 2 yaya yı alıp köprünün ayaklarının oraya vuruyor ordan araç sekip yola çıkıyor tekrar ordada minibüse vurup ters dönüyor

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramo35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar aziz benim yakın arkadaşım basın da yer aldıgı gibi 21 yaşında değil 18 yaşında annesini küçükyalı ya bırakmak için sabah sınavı erken bitirip çıktı o kadar sınav var öğleden sonra kal dedik dinlemedi annemi bırakıp gelicem dedi ailesi perişan kuzenide geçen yıl 2 kişinin ölümüne sebep olmaktan 15 yıl hapis cezası aldı aziz i hastanede göstermediler ama durumu iyi sadece belinde bir sorun var ama annesinin hayatını kaybettiğinden haberi yok sölenmicekte yarın annesi ikindi namazıyla toprağa verilecek diğer hayatını kaybedenlerin ailelere baş sağlığı ve yaralılara acil şifa lar olayda aziz in abisine anlattığı yan yoldan girdikten hemen sonra minibüs ün sağ şeride bir an da geçmesiyle aziz in panik lemesi kaldırıma araç vurup havalanıyor o sırada ordaki 2 yaya yı alıp köprünün ayaklarının oraya vuruyor ordan araç sekip yola çıkıyor tekrar ordada minibüse vurup ters dönüyor
    zor iş zor allah sabır versin
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok kötü bir durum Allah sabır versin.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok kötü bir kazaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi tv de veriyolar çok kötüüüüü

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi TV'de veriyorlar. Çok aşırı hız bu saatte nasıl bu hızı yaptı felan diye geçti. Ayrıca 3 yayanın öldüğünü söylüyor. 2 diye geçmişti ilk başta.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin çok kötü olmuş
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ölenlere allah rahmet eylesin o yol zaten hızlı bır yol arbanın durumundanda belli
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aziz ehliyeti daha bu hafta almıştı onun verdiği bir kullanış vardı üzerinde bir heyecanla sürüyordu hep dedik ama dinletemedik yapma etme diye aldırmadı hiç yazık oldu çok temiz kimseyi incitmicek kırmıcak bir insandı ölenlerin ailelerinin tekrar başı sağolsun

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık günah ya. çocuğun hayatı söndü. Allah sabır versin tekrar. aklıma geldikçe kötü oluyorum.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de haberlerde izledim.

TVler abartıyor diyoruz da S kasa bir mercedesin o hale gelmesi icin gercekten hızlı olması lazım...

Yolun durumu, duragın yeri vs kötü olabilir ama yüksek sürat olmasa bu derece icleracısı bir durum olmazdı.

Cocuk zaten annesini kaybederek en büyük acıyı tatmıs tamam ona üzülüyosunuz da duraktaki insanların ne sucu vardı, elinde simit otobüs bekleyen garibanın?
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

TVler abartıyor diyoruz da S kasa bir mercedesin o hale gelmesi icin gercekten hızlı olması lazım...

Yolun durumu, duragın yeri vs kötü olabilir ama yüksek sürat olmasa bu derece icleracısı bir durum olmazdı.

Cocuk zaten annesini kaybederek en büyük acıyı tatmıs tamam ona üzülüyosunuz da duraktaki insanların ne sucu vardı, elinde simit otobüs bekleyen garibanın?
    150 km yle gerçekleşiyor kaza tabiki aziz i suçsuz kimse diyemez baştan aşağı suçlu o kadar sürat e gerek yoktu ancak bu minibüs lerin yaptığı 1-2-3 değil bir anda yola atlamalar nasıl olsa geçemez die milletin üzerine kırmalar hele ki e-5 gibi hızla trafigi akan bir yerde yan yol girişinde bir anda minibüslerin önüne atlaması kabul edilir bişide değil orda bekliyen insanlrın tabiki suçu yok sorumsuzluk aziz de araçta can taşıyorsun o kadar insanın kullandığı işlek bir yolda o kadar yüksek bir hız affedilcek tarafı yok

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eğlesin.Aziz'i tanımazdım da abisi İsa'yı az çok biliyorum,tanıyorum.Üzüldüm.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Minibüsler konusunda haklısın, savunulacak bir tarafları da yok cogu hayvan zaten...

Ama 150km cok ciddi bir sürat o yogunlugun oldugu saatlerde...

Neyse olan olmus, birsürü ocak söndü yazık oldu.

Herkes dikkat etsin, gaza basarken bir kez daha düsünsün.

Gercekten telafisi yok.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basarken herkes 1 kere daha düşünmeli şehirde kovboy gibi ordan oraya makas atmalar hız yapmak marifette değil hem kendi canın hem diğer insanların canını tehlikeye atıyorsun hele ki öle bir trafikte yakın arkadaşım olmasına rağmen böyle konuşuyorum ama ona çok dedik dinletemedik allah kimseye böyle acı ve vebal vermesin

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sol şeritte trafik varken sağdan 150 ile kapatmak bile bile ladestir, hızı geçtim orada 60 ile bile geçse, durağın önüne minibüsün-otobüsün ya da bilimum toplu taşıma aracının manevra yapabileceği akılda bulundurulması gerekir. Sonuçta durak önü. Sol şerit olsa yine anlarım minibüs kırmış derim.

Olayın başka bir boyutu, 1 haftalık ehliyet sahibi birisine s serisini vermek kumara eşdeğerdir. Araç ağır olsa da acemi birisine fazla güçlü kaçar, araç son derece güvenli olsa da bu güven hissi sürücüsüne gereğinden "fazla" güven verdirir. Fazla güven = kazadır özellikle acemi birisi için. Bu yaşlarda bu tip araçları kullanmış biri olarak söylüyorum, aynı hisleri bizde yaşadık çünkü.

Bir şey de diyemiyorsun, yarın lastiğin patlar bir benzeri başına gelir diye. Ben ehliyetim yokken büyük kaza geçirmiştim çok şükür yanımdakine ve karşı tarafa bir şey olmadı, ama bana büyük ders oldu Kamikazeciydi lakabım gerçekten kamikaze gibi kaza yaptım aklım başıma geldi.

Allah kimseye böyle ders vermesin.

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok zor
    Allah yardımcıları olsun
    Allah rahmet eylesin
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sol şeritte trafik varken sağdan 150 ile kapatmak bile bile ladestir, hızı geçtim orada 60 ile bile geçse, durağın önüne minibüsün-otobüsün ya da bilimum toplu taşıma aracının manevra yapabileceği akılda bulundurulması gerekir. Sonuçta durak önü. Sol şerit olsa yine anlarım minibüs kırmış derim.

Olayın başka bir boyutu, 1 haftalık ehliyet sahibi birisine s serisini vermek kumara eşdeğerdir. Araç ağır olsa da acemi birisine fazla güçlü kaçar, araç son derece güvenli olsa da bu güven hissi sürücüsüne gereğinden "fazla" güven verdirir. Fazla güven = kazadır özellikle acemi birisi için.

Bir şey de diyemiyorsun, yarın lastiğin patlar bir benzeri başına gelir diye. Ben ehliyetim yokken büyük kaza geçirmiştim çok şükür yanımdakine ve karşı tarafa bir şey olmadı, ama bana büyük ders oldu

Allah kimseye böyle ders vermesin.
    yok araç sahibi sadece ehliyeti yeni aldı s serisinden önce zaten 3.16i ve şuan astra sı vardı zaten rize li arkadaş çok daha önceden beri kullanıyor ama yaptıgı tek hata ehliyetin verdiği o özgüveni fazlasıyla üzerinde taşımak hata tamamen aziz de yapılmamsı gereken bir hız yaptı gereksizdi öle bir yol için sadece fazlasıyla özgüven bunlara sebep

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)