izmirdekiler massallah
ama ankara için bayagı parcası boyalı kaput bagaj kapılar arka camurluklar da goruluyor fiyatda ucuk arkadas 2001 i bile bu fyata almadı
izmirdekiler massallah
ama ankara için bayagı parcası boyalı kaput bagaj kapılar arka camurluklar da goruluyor fiyatda ucuk arkadas 2001 i bile bu fyata almadı
kara sevda
Ankarada bildigim bi araçama hiç bi bilgim yok... paylaşılan izmir araçlarının 2 side cok diri oldugu kesin ve net.
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
www.honda-tech.com
rahat 1000TL + düşüyor fiyat![]()
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şimdi kanka kime göye neye göre temiz?
Kronik sorunlar diyincede adamı araban soğutan sorunda var lak diye yapılan ufacık sorunda.. Her arabada baş göstermez ama yinede..
Benim mantığım başka sanki bilmiyorum katılan olur mu ama..
Arabam boyasız diyip verniği yanmış,fırça izi,değişen yok deyip her tarafı çizik göçük içinde araba çok istersem alırım anca.. Ne biliyim torpidosunda Altın saklı olmalı..
Herşeyden önce 3 şeye bakmak lazım 106-saxo da bence..
Motor durumu(mekaniği dahil-benzin pompası vs)-Yürüyeni(amortisörü alt takımı-şanzumanı)Birde şaselere.. Eğer sıkıntı yaratmıyorsa bu 3 lü ben alırım.. Kapı kordonu dodiği vs bunlar incik boncuk bence(dodik seti 900 lira gerçi)
Kaldı ki ben 106 piyasasını sevmiyorum arkadaş..
Angel far takıp düz boru filtre egzoz yapıp gezer oldu herkes.. Hani herkes aynı şeyler için 106 alır oldu(egzoz patlatmak-makas atmak-ucuz yollu hızlı olmak)
Herkes farklı bişi yapsın istemek kişisel düşünce olur gerçi önü pek açık bir makina da değil rakiplerinden honda'ya kıyasla.. Ama atmosferik olarak çok keyifli bir şaka makinası oluyor..
Ben kısmet olursa farklı yapıcam.. Gerçi herkes eşeğe altın semer vursanda Ai Ai der diyor ama olsun.. Bir heves benimki..
Sonuç olarak Önce biraz gözü kara olmak lazım 106 alırken.. Sonrası gelir..
Donanım olayına değinmedim zaten muştu günlük binmez![]()
valla su cümleye aynen katılıyorum sefa
benim alacağım araba komple boyalı olsun ama çiziği olmasın
göçüğü vuruğu olmasın kazadan dolayı boyanmamıs olsun evet değişen olmasın
ama cizik çürük içinde boyasız orjinal olacağına
çiziği çürüğü olmayan boyalı olsun orjinal olmasın temiz pak bineyim
biraz off topic yaptık ama![]()
M.Kemal ATATÜRK
19000 likler için sözüm meclisten dısarı zatenonlar anahtar teslim sıfır satıs yapıyolar
![]()
M.Kemal ATATÜRK
19000 likler dediginiz 1 tane var oda recebin arabası.
ciddi isteyen zaten arar pesinden kosturur 3 aşağı 5 yükarı pazarlıgı yapılır alınır ama patlaklarına 14-15 vermektense 16-17 drc'ye beyaz gti'a veririm. uzun yıllar basım agrımadan binerim. diğer hh plaka 14cc jantlıda var bakabilirsiniz..en az drc kadar temiz oda. maksat alım satım degil burada muhabbet. ben bu 2 aracın otoban 2-4 haricinde gazladıgını görmedim. =) hep sağdan jantlar balata tozu olmasın diye el freniyle duruyorlar
topigi katlettik resmenalacak olan abimiz insallah en iyisini bulur.
iyi forumlar..
bencede sadece 106 yada saxo alırken degıl araba alırken bakılması gosterılmesı gereken seyler bunlardır
benım anlamadıgım resımlerden araba haşat turşu cart curt kanısı nasıl yapılıyor bi ben anlamıyorum sanırım bu işten adam arabasına değişensiz kazasız vs.. yazmıs düğüm ustada yada serviste çözülür işin ehli olanlar tarafından
bence resımlerden arabalara sallayıp o boktan bu benım aracım buna bak demek sacma okurken çok komık oluyor şahsi fikrim budur...he arabayı harbıden tanıyan cıkar zamanında bakmıstır konusmustur cıkar busu şusu var şurası böle burası şöle diye uzun uzun yazar ama diğer türlü tamamen kafa karıştırmak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)