bende bu zamanda sağlam 106, vts kalmadı düşüncesine karşıyım.para olduktan sonra en güzeli en temizi bulunur.
bende bu zamanda sağlam 106, vts kalmadı düşüncesine karşıyım.para olduktan sonra en güzeli en temizi bulunur.
Arabama 2 haftada 4 farklı kşi 18500 e kadar cıktılar 20000 den asaı inmiyorum gerci satmayıda dusunmuyorum ama teklif olunca napılır dye bi dusundum bu sekilde karar verdim farklı oldugu zaman iyi para eder diye dusunuyorum ben o da bulabilene tabi hastalık farklı bisey..
insanların 106ya bakış açıları çok değişmiş![]()
doğal tabi neredeyse yarı yarıya oranla apaçi tayfasının eline düşmüş..
ama 14den fazla verilmez olayına hiç mi hiç katılmıyorum
Ankara da çok var apaçi , hele ki birde küçük yaşta bilinçsizce biniyorlar (18-20yaş) ve patlıyorlar. Piyasada temiz araba bırakmıyorlar.
konuya dönecek olursak ;
Bu araba büyük sanayi de reklamcı serkan a ait, arabayı orada görebilirsiniz. Evveliyatını bilmiyorum.
106 çok ilgim dışı bi arabadır ufak olması bana cazip gelmiyordu fakat sarı 106lar çoğaldıkca arabanın gözümdeki değeri büyüdü
ve göki ile mami sti nin 106 ların performanslarıda fena şekilde ilgimi çekti...
sonuç olarak güzel bi 106 alınıp saklanabilir ve can sıkıntısı bastrdıgında gırtlak doldurulup geceleri güzel sonuclar alınabilinir....
Saygı ve SevgiLerimle
Konuyla ilgili sanada banada 106 yakışmaz mustu abim![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kardeşim yeni girdim gördüm kusura bakma konu biras geçmiş ama 106 deyince kanım donar bnm yaaa kimi leri için serseri arabası kimine göre çorba salata kimene göre nefesi 220 ye kadar nefesi olan bi araç.walla bnm için hayat nefer oksijen ses zevk AŞK yaşam tarzı tarf belli etme aracı gibi bişiy.ha bu arada daha 6 ay önce kuznimde vardı 55 binde 35 UD 167 plaka 2001 bursaya 21 milyara sattık ama şöle söleim mecburiyetten sattık ve bugün tekrar maddi durumum el verse 30 verip o aracı geri alırım hatta onun gibi 106 larıda bulup kapalı bi garaj kapatıp ömrümün sonuna kadar onuları temizlerim.bu arada bnm arabam ı da öle bi acelesi yok satıom die inanın birisi gelip o parayı verse düşünürüm orayada sadece eğlence olsun die koyduk araç 2 seneden beri bnde ilk sahibinden aldım geçenlerde can sıkıntısından koyduk.nese çok uzattım lafı da 106 sakso nun orjuna görüpte binmeyen 14 15 yapar der ön yargıyı koyar geçer.gelsin ler bi 3.35 ve altı araba geçmenin zevkini bn yaşatayım 106 saksoya ön yargı yapanları ozaman fikirlerini alırım.![]()
ilk defa görüorum bu 106'yı.
YOR 36 olmasın bu mertcana sorun bi?
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)