Arkadaşlar win7 yüklü bende, şimdi autocad yüklerken sorun veriyo her ikisindede neden acaba :S son zamanlarda internetten saglam indirdiniz autocad varmı? link verebilirmisiniz.
Arkadaşlar win7 yüklü bende, şimdi autocad yüklerken sorun veriyo her ikisindede neden acaba :S son zamanlarda internetten saglam indirdiniz autocad varmı? link verebilirmisiniz.
illa 2006 kullanmak zorunda değil iseniz 2010 veya 2011 e geçin netten heryerde bulabilirsiniz..
ama yok kullanmak zorunda iseniz win7 hakkında bilgim yok ama vistada da problemli idi autodesk in kendi sitesinden eklenti indirip sorunu halletmiştim
kaç sene önce tabi detay metay yok kafamda..
2006 kullanmam lazım onlar çok yenifarklar çok şuan için gerek yok
sagol önerin için. vistada yaptık win7de yapamadık
![]()
aslında çok fark yok bende hep 2006-2007 kullanmıştım, çalışmaya başladığım yerde 2010 yüklüydü hiç sorun yaşamadım. daha kolay aksine, zorluk çekeceğinizi sanmam. bende vistada sorun yaşamıştım 2007 yüklerken ama ben çözememiştim sorunu. Yüklemeyi bir şekilde başardımsada bazı işlemleri yapamıyodum. kolay gelsin.
yüklerken ne hata veriyor? setup'a sağ tuşla tıklayıp "run as administrator" ile kurmayı denedin mi?
aynen , bende 2010 öneririm ,, zati çok sıkıntı çekildiği durumda da autocad classic görünüme geçiş var.Eski sürümlerden bi farkı kalmıyor o zaman görünümün.
2010 bende denedim pek işe yaramaz gibi geldi bana, şu anda 2005 kullanıyorum bana göre en uygunu gibi![]()
Banada öle geliyo işte, eski kafalıyım ben yeni herzaman iyidir mantıgı bended var nasıl alıştıysam öle gitsin istiyorum.
bunu bilmiyodum bak ögrendigim iyi oldu.teşekkürler
tamam bunu deniycem.
Hakimim evet ama işte nasıl ögrendiysem böle gitsin istedim
denemedigim hiç bişi kalmadı
valla yükleyemezsem 2010 kullanıcaz el mahkum alışırım artık onada bakalım.
Tamam rıdvan haber bekliyorum senden. hatta şimdi geldim seni bizim yurdun önünden giderken gördümsobeledim
![]()
autocad'cileri bulmusken araya bi soru sikistirayim
bende mesafeler cok uzun duruyor default olarak, soyle aciklarsam; cizgi cizmek icin start point olarak 100,100 girdigimde ekrandan bi yarim metre disarida bi noktaya tekabul ediyor ne kadar geri zoom yaparsam yapayim, zoom all komutu veriyorum yine de ekrana sigmiyor, okulda veya diger arkadaslarin pc'lerindeki gibi degil..nasil duzeltirim fikri olan var mi![]()
Tarık'cım format/drawing limits'deki değerleri sölermisin ? 420x297 mi ? Eğer öle değilse o halde yapıp command line'a Z enter A enter yaparsan düzelmesi lazım
edit:drwaing limits
şuanda delirmek üzereyim herhalde mouse u kırıcam sinirdenbıktım ugraşmıycam gidip orjinal alıcam autocadı son kararım budur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)