valla bunu öğrendiğim iyi oldu, evimde 5 tane tüplü monitör 2 bilgisayar 3 yazıcı bilimum mouse klavye vs.vs. varhepsini vereyimde kurtulayım...
en kolay temizlik, kirlenmemekten geçer...
valla bunu öğrendiğim iyi oldu, evimde 5 tane tüplü monitör 2 bilgisayar 3 yazıcı bilimum mouse klavye vs.vs. varhepsini vereyimde kurtulayım...
en kolay temizlik, kirlenmemekten geçer...
Geçen gün fabrikadan çıkan tüm eski kullanılmayan bozuk elektronik eşyaları hurdacıya kilosu 1 liradan sattım geçtim...
Yeni bir yönetmelik çıktı resmi gazetelerde yayınlandı.
Atık malzemeleri hurdacılara eskicilere vermemin çok büyük cazası var.Bütün hurdacılar kapatılıyor.
Atıklarınızı lisanslı firmalara vermek zolu hale getirildi.
Aklınızda olsun eskiciye verildiği tespit edildiğinde cezası maddi olarak çok ağır.Eskiciden aldığınız paraya değmiycek.
Özellikle şirket malzemelerini verenler resmi gazatede yayınlanan yeni yönetmeliği mutlaka okusunlar.
aslında evdeki eski bilgisayarlardan toplanıp işletim istemi kurulup bilgisayar ihtiyacı olan okullara yollanabilir eminim herkesin evinde kullanılmayan bir sürü pentium 4 tarzı bilgisayarlar vardır
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Atık istasyonunda gezintiye çıkın
Kadıköy Belediyesi Elektronik Atık İstasyonu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)