850 t5 abi
birde bu aracın rakibi bence 166 tb v6 alfa
850 t5 abi
birde bu aracın rakibi bence 166 tb v6 alfa
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
850 de yapabilecegin seyler daha kisitli s70 e gore. Yapilmaz diye bisey yok yapilir ama daha fazla harcarsin. 850 uzerindeki turbo ve enjektor ile alabilecegin maks guc 250-260 hplerde kalir. Tabi bunlar motor kondusyonu ile alakali. 200 kusur binlere dayanmis motorlardan o performansi uzun sure beklemek hata olur. Diyecegim o ki o kmlerdeki motora bu islemleri yaparsan cebinde paran bulunsun yakin zamanda bi 4000 lik falan olacaksin haberin olsun.
Diyeceksin sen nasil yazilim yaptirdin 130 bindeki arabaya. 110 binde saolsun annem sayesinde motor actik. Devirdaim ariza yapmis hararet firlamis bizimki de radyatorun suyu bitmistir die motor yag kapagini acip suyu boca edip calistirmis assosta. Ust kapakta yamulmus tabe kurtardik allahtan ama o arada pistonlarin ve yataklarin durumunu gorduk piril pirildi. Bide arabayi 55000 binde evo servis garantili aldim. Motorun eveliyatini biliyorum. Km dusurulmemis piril piril arabaydi. Hala da oyle sadece artik yastan dolayi cockpit gacirtisi artti. 1000 lira istiyorlar tamirine butun baglanti kulaklari degisecek onu versemi vermesem boyle kullanmaya devam mi etsem onu dusunuyorum.
IN BOOST WE TRUST
konuyu hortlatıyım dedim bu araba neden bu para acaba
Volvo 850 2.3 T5 1996 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 100573900
Konuya yılın hortunu yapayımHonda'dan bize hayır yok gibi,son posttaki araç şu anda ist.'dan yine satılık şunun hakkında detaylı bilgi verebilecek kimse yok mu?Kayseri'de ki vatandaş tel.de 14'e bırakmıştı ama gitmemiştim
Başka manuel bir R da gözükmüyor,T4'de tekrar almak istemiyorum ama bakalım...
Connecting site...
sorun şu. Araba 253 binde ve lpg li. Bu motorlar zaten lpg düşmanı. Turbo zaten ömrünü doldurmuştur. Kendi turbosu normalde 16t. Cebinde bi 5000 falan varsa al yoksa uzak dur. Çünkü sadece turbo ile bitmeyecek. Bi de potansiyeli olan bi motor. Oynamak isteyeceksin egzost tu intercooler dı.
IN BOOST WE TRUST
lem ilker bu konuya hep bnde bakıyorum daha dun okudum bastan sona cok seviyorum bu aracları iyi ettin takipteyim
Abi sağol bilgi için.Zaten kenarda ayırdım harcanacağı,motor harici başka badireleri varmıdır bu aracın?Motor ile alakalı kısmına hazırlıklıyım zaten,içi de döşeme istiyor artık,uğraştığıma değermi,değmezmi arasında kalıyorum,850 için çok iyi yorumlar da var tam aksine sakın bulaşma yorumları da var.T4 aşina olduğum ve sorun yaşamadığım bir araçtı arada gözüm ona da kayıyor ama R farklı olacaktır elbet
TypeR'dan hayır yok gibi moruk,Volvo'ya dönmek daha cazip gözüküyor
![]()
bana sorarsan yazılım yada chip her neyse intercooler downpipe turbocular kaba setup daha ıyı yazar yeterlı olacaktır bu araç için
Oem ecu'ya yazılım yapılıyor zaten geri kalan işlemlerde belli,320 hp civarına kadar stock internalle kullanım potansiyeline sahip,he zaten motor acılacaksa bu araçta forged malzemeler kullanılır,zaten 1 hafta içinde bakmayı düşünüyorum giderek,belki buradan da biraz fikir alırım diye düşündüm ki Alper abi sağolsun,yazdı ufaktan birşeyler![]()
cok nıetlıydım ama acı bı gercek war alırsan son sahıbı olabılırsın ben cok arastırdım cok kurcaladım fevkalade bı motoru war fakat ulkemızde ederı degerı ayaklar altında olan bı arac bı tane ıstanbulda 19 bıne kadar dusurdugum bı arac wardı konustum sıyah cok guzeldı ama vaz gectım cunku yemedı son sahıbı olabılırım dıe haa alırsan mılletın ıcınden gecebılırsın onuda dıyeyım vıdeoları youtubda war guzel fazla kurcalamadan nereye ne yapacagını bılerek saglam gıderlerı war mustang den tut camaroya kadar yolu war hacı hakkında hayırlısı dıelim![]()
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
ben isteidğim fiyata 850 birturlu bulamadım çok masraf yapmak gerek bence kusursuz olması için haliyle uyguna almam lazım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Fiyat ve resim gönderir misiniz
volvo V70 T6
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)