User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
171 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: volvo 850 T5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    850 t5 abi

birde bu aracın rakibi bence 166 tb v6 alfa
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    850 t5 abi

birde bu aracın rakibi bence 166 tb v6 alfa
    hem sınıf hem motor olarak 155 q4 tür rakibi.ama alfa yoltutuş performansında öndedir
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    850 de yapabilecegin seyler daha kisitli s70 e gore. Yapilmaz diye bisey yok yapilir ama daha fazla harcarsin. 850 uzerindeki turbo ve enjektor ile alabilecegin maks guc 250-260 hplerde kalir. Tabi bunlar motor kondusyonu ile alakali. 200 kusur binlere dayanmis motorlardan o performansi uzun sure beklemek hata olur. Diyecegim o ki o kmlerdeki motora bu islemleri yaparsan cebinde paran bulunsun yakin zamanda bi 4000 lik falan olacaksin haberin olsun.
    Diyeceksin sen nasil yazilim yaptirdin 130 bindeki arabaya. 110 binde saolsun annem sayesinde motor actik. Devirdaim ariza yapmis hararet firlamis bizimki de radyatorun suyu bitmistir die motor yag kapagini acip suyu boca edip calistirmis assosta. Ust kapakta yamulmus tabe kurtardik allahtan ama o arada pistonlarin ve yataklarin durumunu gorduk piril pirildi. Bide arabayi 55000 binde evo servis garantili aldim. Motorun eveliyatini biliyorum. Km dusurulmemis piril piril arabaydi. Hala da oyle sadece artik yastan dolayi cockpit gacirtisi artti. 1000 lira istiyorlar tamirine butun baglanti kulaklari degisecek onu versemi vermesem boyle kullanmaya devam mi etsem onu dusunuyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aeroglu84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağrı dündar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba istanbul bağcılar tarafında biyerden satıldı
    satıldığı rakam da 13.500-14.000 TL civarındaydı,

R namına pek bişi kalmamış arabada malesef,
    bir de LPG girince işin içine,uyanık Kayserili esnafım da ilk önce 23 lerden kapıyı açıp şimdi 16 lara müşteri arıyor..

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya yılın hortunu yapayım Honda'dan bize hayır yok gibi,son posttaki araç şu anda ist.'dan yine satılık şunun hakkında detaylı bilgi verebilecek kimse yok mu?Kayseri'de ki vatandaş tel.de 14'e bırakmıştı ama gitmemiştim Başka manuel bir R da gözükmüyor,T4'de tekrar almak istemiyorum ama bakalım...

Connecting site...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorun şu. Araba 253 binde ve lpg li. Bu motorlar zaten lpg düşmanı. Turbo zaten ömrünü doldurmuştur. Kendi turbosu normalde 16t. Cebinde bi 5000 falan varsa al yoksa uzak dur. Çünkü sadece turbo ile bitmeyecek. Bi de potansiyeli olan bi motor. Oynamak isteyeceksin egzost tu intercooler dı.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lem ilker bu konuya hep bnde bakıyorum daha dun okudum bastan sona cok seviyorum bu aracları iyi ettin takipteyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun şu. Araba 253 binde ve lpg li. Bu motorlar zaten lpg düşmanı. Turbo zaten ömrünü doldurmuştur. Kendi turbosu normalde 16t. Cebinde bi 5000 falan varsa al yoksa uzak dur. Çünkü sadece turbo ile bitmeyecek. Bi de potansiyeli olan bi motor. Oynamak isteyeceksin egzost tu intercooler dı.
    Abi sağol bilgi için.Zaten kenarda ayırdım harcanacağı,motor harici başka badireleri varmıdır bu aracın?Motor ile alakalı kısmına hazırlıklıyım zaten,içi de döşeme istiyor artık,uğraştığıma değermi,değmezmi arasında kalıyorum,850 için çok iyi yorumlar da var tam aksine sakın bulaşma yorumları da var.T4 aşina olduğum ve sorun yaşamadığım bir araçtı arada gözüm ona da kayıyor ama R farklı olacaktır elbet

lem ilker bu konuya hep bnde bakıyorum daha dun okudum bastan sona cok seviyorum bu aracları iyi ettin takipteyim
    TypeR'dan hayır yok gibi moruk,Volvo'ya dönmek daha cazip gözüküyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana sorarsan yazılım yada chip her neyse intercooler downpipe turbocular kaba setup daha ıyı yazar yeterlı olacaktır bu araç için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana sorarsan yazılım yada chip her neyse intercooler downpipe turbocular kaba setup daha ıyı yazar yeterlı olacaktır bu araç için
    Oem ecu'ya yazılım yapılıyor zaten geri kalan işlemlerde belli,320 hp civarına kadar stock internalle kullanım potansiyeline sahip,he zaten motor acılacaksa bu araçta forged malzemeler kullanılır,zaten 1 hafta içinde bakmayı düşünüyorum giderek,belki buradan da biraz fikir alırım diye düşündüm ki Alper abi sağolsun,yazdı ufaktan birşeyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok nıetlıydım ama acı bı gercek war alırsan son sahıbı olabılırsın ben cok arastırdım cok kurcaladım fevkalade bı motoru war fakat ulkemızde ederı degerı ayaklar altında olan bı arac bı tane ıstanbulda 19 bıne kadar dusurdugum bı arac wardı konustum sıyah cok guzeldı ama vaz gectım cunku yemedı son sahıbı olabılırım dıe haa alırsan mılletın ıcınden gecebılırsın onuda dıyeyım vıdeoları youtubda war guzel fazla kurcalamadan nereye ne yapacagını bılerek saglam gıderlerı war mustang den tut camaroya kadar yolu war hacı hakkında hayırlısı dıelim
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok nıetlıydım ama acı bı gercek war alırsan son sahıbı olabılırsın ben cok arastırdım cok kurcaladım fevkalade bı motoru war fakat ulkemızde ederı degerı ayaklar altında olan bı arac bı tane ıstanbulda 19 bıne kadar dusurdugum bı arac wardı konustum sıyah cok guzeldı ama vaz gectım cunku yemedı son sahıbı olabılırım dıe haa alırsan mılletın ıcınden gecebılırsın onuda dıyeyım vıdeoları youtubda war guzel fazla kurcalamadan nereye ne yapacagını bılerek saglam gıderlerı war mustang den tut camaroya kadar yolu war hacı hakkında hayırlısı dıelim
    Daha önceden 1.9 T4 ve S80 T5'im vardı yabancı oldugum araçlar değiller zaten ki ikisi de elimde kalmadı 850 ile alakalı da kalır kalmaz gibi bir endişem yok,iyi dileğin için de teşekkür ederim

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben isteidğim fiyata 850 birturlu bulamadım çok masraf yapmak gerek bence kusursuz olması için haliyle uyguna almam lazım

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben isteidğim fiyata 850 birturlu bulamadım çok masraf yapmak gerek bence kusursuz olması için haliyle uyguna almam lazım
    Aynen öyle sanırım sahiplerini ikna edebiliriz

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oem ecu'ya yazılım yapılıyor zaten geri kalan işlemlerde belli,320 hp civarına kadar stock internalle kullanım potansiyeline sahip,he zaten motor acılacaksa bu araçta forged malzemeler kullanılır,zaten 1 hafta içinde bakmayı düşünüyorum giderek,belki buradan da biraz fikir alırım diye düşündüm ki Alper abi sağolsun,yazdı ufaktan birşeyler
    forged internaller sıfır olarak mevcut aklınızda bulunsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı palamut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forged internaller sıfır olarak mevcut aklınızda bulunsun
    Aklımızda bulunsun peki hiç proje yaptınız mı?Elinizde malzeme olduğundan ilgilinediğiniz düşüncesi ile soruyorum.

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklımızda bulunsun peki hiç proje yaptınız mı?Elinizde malzeme olduğundan ilgilinediğiniz düşüncesi ile soruyorum.
    2004-2008 arası c70im vardı onla epey uğraştım ama daha çok acemilik attık diyebilirim. güncel bilgilerle bilinçli olarak yapılırsa çokdaha güzel olur tabi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat ve resim gönderir misiniz
    volvo V70 T6

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)