ben bir soru sorayım
aracın plakası yok trafikten çekilmiş diyorsun yani hurdaya mı cıkartılmış ?
tekrar nasıl ruhsat ve plaka çıakrtıcaksın
ben bir soru sorayım
aracın plakası yok trafikten çekilmiş diyorsun yani hurdaya mı cıkartılmış ?
tekrar nasıl ruhsat ve plaka çıakrtıcaksın
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bende ocak 15 de araba aldım noterden satısını aldım ocak 15 de 5 gun oncede ruhsatımı degıstırdım hıc bır sorun ceza yok kısaca![]()
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
arabamı aldıktan sonra bende gidememiştim bir türlü tescile 1 ay geçti gittim artık cezanın kalktığını ama 1 ay geçtikten sonra trafikte yakalanırsanız 500tl cezası olduğunu söyledi memur arkaşlar
arkadaşlar 1 ay süre içersinde arabayı üstüme almadım.1 hafta gibi bi süre geçti ama üzerime alırken hiç bi ceza ödemedim.tek sayfa parası kaç paraysa onu verdim.yani 100 lira falan vermedim.bu da devletin bana bi kıyağımıdır nedir:S:S:S
Arkadaşlar da yazmış araba trafikten çekme belgeli istediğin zaman tekrar trafiğe kayıt ettirebiliyorsunBana da şimdi haber geldi ceza kalkmış şaşılacak bir durum bugünün Türkiye'sinde zaten ucuz olan bir cezayı kaldırmak
Tekrar saolun arkadaşlar...
ben bunu bilmiyordum iyi oldu ögrendigim
şimdi trafikten çekme belgesi aldıgımızda plakaları trafik şube alıyor
daha sonra yine trafige cıkarıcagımız zaman aynı plakayımı alıyoruz farklı plakamı veriyorlar
ayrıca trafikten cektigimiz süre içerisinde vergi veya sigort vs vs devlet istiyormu
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Trafikten cekmek icin tum borclarini oduyorsun plakanin ve o plaka bosa cikiyor.Yeniden araci trafige kayit ettirmek istediginde sifir araba proseduru isliyor ve yeni plaka ve ruhsat cikiyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)