Ben galiba derdimi bu konuda anlatamıyorum.Keşke ilk post ta yazanlardan başlayıp konuyu sindire sindire baştan sona okusaydın.
Bir iddia yok.Maksat ne oluyor ne bitiyor görmek;) Bir iddia olsa stock yazılımla aramazdım kendime araba.
Printable View
sindire sindire okudum.. anladığım şekilde cevap yazdım.. denemeyi sindire sindire yap;) iyi denemeler sana ..
Bence de bir dene bakalım nasıl olacak. Gerçi bende de RSI vardı ve yürüdüğüm diğer RSI lara 4-5 boy açıyordum sadece egzoz ve filtre ile ama yine de filtre egzoz ve çipli 106 ları rollde geçemiyordum. 106 sağlıklı ise 3-4 boy açıyordu. Haa drag dersen iyi kaldırırsan 120 kmh lara kadar filan çok iyi yürürsün. Hatta bir iki boy sen açarsın ama sonrasında yine yakalayıp geçerler.
Ama dediğin gibi bir dene bakalım ben de merak ettim. Eğer gerçekten bahsettiğin speclerdeki bir 106 yı geçersen seni bir de senin makinanın büyük abisi RS ile yürütelim :)
İŞte bende merak ediyorum ne olacağını :) Drag bana göre değil.Ayağım iyidir çatır çatır kalkar giderim ama akslarıma kıyamıyorum artık:S
Ben direk Utku'ya(RS) dedim gel deneyelim bakalım ne kadar ne olacak görelm diye.Gece geç saatti msn de fazla beklemeden cevap msn kapattım.
Sonuçlara göre olmadı haber veririm sana pm'den :)
yokmudur chip+cai+egzos lu denemek isteyen gtı yada vts..valla ya bu speclerde araç yok yada naz yapıo millet ..he eren şöle bişeyde olabilir simdi ya geçilirsek ulan rsı a bız o zmn nolur dıyende cıkabılır...
sahsen bı 106 ım olsa bıde sana yakın olsam dırek derdım cık caddeye bekle bnı dıe ama ne yazıkkı ole olmuyor.GUNCEL...
war bıtane denemek ıstersen
sadece fılıtre war egsoz bıle yok aracta...
heh caner kardesımde geldı arac sahıbı janer106
benim araba pederde olmasa denerdik :)
denemek istersen arac stok sadece filtre var maksat hareket olsun ;)
eren bi gtı var saglıklı yuruo sanırım caı egzos var bı msj atıorum hemen belkı doner sana...
Kameraya çekmeyi unutmayın da biz de izleyelim. :)
Kolay gelsin Eren..Video çekimide yaparsınız iyi olur..
Bizde izlemiş oluruz...
yaa cenerr çaktırma bee abi, sadece flıtre war dıcez pt53 piston chıp tmıng gıdıcektık ya:D:D planlarıı mahfettın :D flıtreı bı 106 gorelım kanka;) rsı lar bıldgım kadarıyla 1,8 125 hp cıkıyo fabrıkadan kılosuyla ıyı yuruyen bı arac sonuc merak edılcek derecede :D
Eglencelı Olucaga Benzıyor :D
Destek Icın Gelırım Kanka O zaman Tenekelerımı TAkıyım :D
Senin arabanıda kullandım gördüm kanka ;) LT'yide kullandım PE zaten benimdi bilosun :)
Senin aracın hafifletme ve 13 teneke ile gayet geçerli olur kanka.Getir bi akşam arabayı deneyelim kardeşim :icon_tup:
Millet Superman olmuş X ray gözlükleri var bilip bilmeden çok güzel konuşuyorlar şaşırtıcı :icon_wack
Sen kalkıp demiyorsunki geçerim ıvır zıvır.Adı üstünde denemek! Millet deneme anlamını beyninde yitirdiği için herkez birbirine gider yapıyor sanıyor alakası yok.
Biz arabalarımızı dener görürüz kardeşim sen getir aracını :icon_tup:
Stock Vti ile deneriz benim Si ile deneriz PE ile deneriz LT ile deneriz şuan hepsinin durumuda çok iyi.Benim si'de 3 4 crx olsa çok güzel olucakta o yok çok sağlıklı vti ile 4 e kadar kafa kafaya 2 cm fark yok :) 4 te bi bakıyorum vti yanımdan önüme kopyala yapıştır :D Bana acil 3 4 crx lazım ama olsun 3 sonuna kadar deneriz :icon_tup:
(Bu RSİ) bu speclerde İes'e şaka yapar :rolleyes: