k.bakma ama çip egzost filitreli sağlıklı bi GTI veya VTS seni geçtiğinde kesin bunda sölenmeyen modlar var diye sen kendini inandırmışsın geçseler bile bu araba dolu dersin :)
Printable View
k.bakma ama çip egzost filitreli sağlıklı bi GTI veya VTS seni geçtiğinde kesin bunda sölenmeyen modlar var diye sen kendini inandırmışsın geçseler bile bu araba dolu dersin :)
Hadı HAyırlısı SOnucu MErakla BEklıyorum KAnka :)
sindire sindire okudum.. anladığım şekilde cevap yazdım.. denemeyi sindire sindire yap;) iyi denemeler sana ..
Bence de bir dene bakalım nasıl olacak. Gerçi bende de RSI vardı ve yürüdüğüm diğer RSI lara 4-5 boy açıyordum sadece egzoz ve filtre ile ama yine de filtre egzoz ve çipli 106 ları rollde geçemiyordum. 106 sağlıklı ise 3-4 boy açıyordu. Haa drag dersen iyi kaldırırsan 120 kmh lara kadar filan çok iyi yürürsün. Hatta bir iki boy sen açarsın ama sonrasında yine yakalayıp geçerler.
Ama dediğin gibi bir dene bakalım ben de merak ettim. Eğer gerçekten bahsettiğin speclerdeki bir 106 yı geçersen seni bir de senin makinanın büyük abisi RS ile yürütelim :)
İŞte bende merak ediyorum ne olacağını :) Drag bana göre değil.Ayağım iyidir çatır çatır kalkar giderim ama akslarıma kıyamıyorum artık:S
Ben direk Utku'ya(RS) dedim gel deneyelim bakalım ne kadar ne olacak görelm diye.Gece geç saatti msn de fazla beklemeden cevap msn kapattım.
Sonuçlara göre olmadı haber veririm sana pm'den :)
yokmudur chip+cai+egzos lu denemek isteyen gtı yada vts..valla ya bu speclerde araç yok yada naz yapıo millet ..he eren şöle bişeyde olabilir simdi ya geçilirsek ulan rsı a bız o zmn nolur dıyende cıkabılır...
sahsen bı 106 ım olsa bıde sana yakın olsam dırek derdım cık caddeye bekle bnı dıe ama ne yazıkkı ole olmuyor.GUNCEL...
war bıtane denemek ıstersen
sadece fılıtre war egsoz bıle yok aracta...
heh caner kardesımde geldı arac sahıbı janer106
benim araba pederde olmasa denerdik :)
denemek istersen arac stok sadece filtre var maksat hareket olsun ;)
eren bi gtı var saglıklı yuruo sanırım caı egzos var bı msj atıorum hemen belkı doner sana...