Bindim gördüm diyorsun yani:)
Printable View
Destek Icın Gelırım Kanka O zaman Tenekelerımı TAkıyım :D
Senin arabanıda kullandım gördüm kanka ;) LT'yide kullandım PE zaten benimdi bilosun :)
Senin aracın hafifletme ve 13 teneke ile gayet geçerli olur kanka.Getir bi akşam arabayı deneyelim kardeşim :icon_tup:
Millet Superman olmuş X ray gözlükleri var bilip bilmeden çok güzel konuşuyorlar şaşırtıcı :icon_wack
Sen kalkıp demiyorsunki geçerim ıvır zıvır.Adı üstünde denemek! Millet deneme anlamını beyninde yitirdiği için herkez birbirine gider yapıyor sanıyor alakası yok.
Biz arabalarımızı dener görürüz kardeşim sen getir aracını :icon_tup:
Stock Vti ile deneriz benim Si ile deneriz PE ile deneriz LT ile deneriz şuan hepsinin durumuda çok iyi.Benim si'de 3 4 crx olsa çok güzel olucakta o yok çok sağlıklı vti ile 4 e kadar kafa kafaya 2 cm fark yok :) 4 te bi bakıyorum vti yanımdan önüme kopyala yapıştır :D Bana acil 3 4 crx lazım ama olsun 3 sonuna kadar deneriz :icon_tup:
(Bu RSİ) bu speclerde İes'e şaka yapar :rolleyes:
Gorduk Tıcarıyı :D:D Boy Boy Werdım Yıgıt Hemde Sanderoyla 17 Jantlarla HAhahahhahah:D
Kafamıza göre kanka.Bir akşam gelmek var aklımdada o akşam gelemedi bir türlü:D
Hepsi ile deneriz sonra çekeriz çayımızı çorbamızı içeriz.Nerdesiniz? Bir çorbacı ne neresi lan burası? He emmim emmim emmimdeyiz:D Kanka bende s2k olsa bile o vti yı geçemeyiz.Onda iman power var :D
Neeey?Emmi Emmi! - Hay Emmini :D :D :D
Kanka maksat muhabbet biliosun gelmişken arabanıda görürsün ama çorbalar senden :D :D
Olum Vti'ın radyatöre hacıdan gelen su , lastiklerine okunmuş hava doldurduk ama en önemlisi orj beynin üstüne okunmuş küp şeker koyduk çok fena gidiyor :eek:
Walla ben 6 7 senedir ne öyle bir vti gördüm görünüş olarak nede stock olarak böyle gideni :) :icon_tup:
Elimizde OZ jant var kanka 14" 2 tane haberin olsun :icon_tup: Yıpranmışlar biraz ama kullanılırlar güzel bi şekilde.Göbekleri falan herşeyi duruyor :icon_tup:
http://www.forum-auto.com/uploads/20...ing_f1_cup.jpg
Zekatını Verdın MI Kanka :D:D:D
Verdim muhterem :D Gölcüklere gideysunuz İlkilizçeler rusçalar öğreneysunuz iş zekata geldimi onuda geç güç vereysunuz:D
Güncel..
max. chip+cai+egzoslu gti vts ler aranıyor denemek için.Herhangi bir iddia söz konusu değil.Deneyelim görelim mantığı :)