timing'i modifiyeden mi sayıyorsun(uz) ??
Printable View
timing'i modifiyeden mi sayıyorsun(uz) ??
Modifiye olarak görmesemde bencede etkili bi kıstas :) Ama elde somut olanı kullanmak olduğu için modifiyeye girmez bence.Sadece olanı sağlıklaştırmak diyelim.(Kendi görüşüm)
Bu arada senin imzana noldu başkanım? :)
3.20 Gelemiyor Inkın Yaptı Bende Israr Etmedim Fazla Kusura bakma Bende Araç Olsa Gelirdim Ama Adam yüzelli Tane Inkın yapınca Bende Kapattım Konuyu
Valla yer belliyse bende arabamı görmek için gelebilirim. Bu kadar güzel muhabbet olacaksa hem yüzyüze tanışmış oluruz hemde ben aracımın daha net gidişini görürüm. :)
Her zaman başımızın üstünde yeriniz var buyrun gelin.İzmit'te olur deneme :icon_tup: Eğer gelirim derseniz oturur muhabbet eder çay içeriz canımız denemek istersede çıkar kafamıza göre güzelce deneriz aramızda :icon_tup: İlgilenirseniz pm den tel atın bende size çağrı atarım ;)
İzmitte uzak kalır bana yaw. Erenin arabasını ataşehirde falan görüyorum o zaman bari orda denk gelirsek tanışırız artık deneriz o zaman kısmet.
Müsait olduğunuz bi zaman atlar gelirsiniz isterseniz sadece deneme olmıyacağı için bence değer :) Siz bilirsiniz.Biz o kadar araç anca oraya buluşmada falan geliriz + çok karmaşa oluyor roll zamanı Ataşehir'de :icon_tup: Ama yinede denk gelirsek deneriz Ataşehir'e illaha gelriz :icon_tup:
İnşallah. Daha sonra tanışmak görüşmek üzere diyelim ama ataşehirdede denk gelirsek arabamı görmek isterim. aldık arabayı oturuyoruz kimseyle deneyemedik. :)
Eren, Müsait Zamanında Atla Gel İzmit'e.
Bi Roll Gecesi Düzenleriz Hemen ;)
Kanka Izmıte Gel Makara Yapalım :D
Ikı Fransız Photo Day YAparız :D
Bızımkı Yurumuyo Anca Foto Cekılırız Hahahahahja:D
İzmit Spec kanka :) Senin dişine görede kimse yokki.Turbo EP3 var o yemez :D Bide Stock sadece filtreli var oda çok güzel gidiyo onla deneriz seni eğer gelirse arkadaş ama sahibi değilde Arda kullanırsa :) Debriyajı bitti bitecek ama denenir yinede boş dönmezsin :)
Palio sportingle yan yana yürüyebilen rsi lar gördüm daha önce ama gti vts bilemiyorum..
Geçtiğimiz haftalarda beyaz 1.4 rover ile deneyen sen miydin?
Benim bir bahaneye vs ihtiyacım yok.Geçersem geçerim geçilirsem geçirilim bu kadar basit.Adı üstünde maksat DENEMEK.İDDİA YOK.Timing siz araba mı olur demişsin.Gel ben sana motor kapağı açılmamış kasnaklarına el değmemiş araba göstereyim:) Benim RSI ın motor kapağı fabrikadan çıktığı gibi.He yok dersen gel sana ben 106 gti da göstereyim aynı kıvamda orjinallikte..Neyin derdini çekiyorsunuz anlamadım gitti :)
Ben beyaz bir rover ile denedim.Bana bir takım spec değişiklikleri yaptım deneyelim kanka dedi denedik.En son ben 3te o 2de sıktık.4 bitmeden yanından geçtiğimde vazgeçti.
Bu arada o araba komple 1.6 giydirme.125hp 151nM dyno çıktısı elinde olan bir araç.Şanzıman ise 1.4 şanzıman olduğundan biraz değişik gidiyor