aynı şey babamında başına gelmişti 3-4 yıl önce felandı ankaradan istanbula dönerken çok yoğun kar yağışından ist-ankara istikameti trafiğe kapanmış manyağın biridi aynı şekil ters ten sol şeritten karşılarına çıkmış hem sis hem yerler kar ve ters şeritten gelio nası bi cesaret nası bi mantık dır anlayabilmiş değilim hala
valla hepsini okumadım torumların ama sanırım herkesi teget gecmis..
benim pedere oldu aynısı..ama sızın kadar sanslı degıldık..
bi gidis 2 geliş yolda peder kendi seridinden giderken karsıdan gelen araclar
otobus- otobusu sollayan j9- ve 2 seritli yolda sabredemeyip j9u sollamaya calısan tabi babamın seritte mavi bi sahin.....
bizde o zaman dogan slx vardı sene 96 yada 97 sıfır arabaydı..
babamda fulll fren ve yolun kacılabılecek en ucra kosesıne kadar kacıs var ızlerden bellı olan..
2+1 serıt yapan sahınde de gram fren yok.. bulusma anında kafa kafaya geldıler babamın dedıgıne gore 180 190 la gırmıs olmalılar..
sonuc babamın sol ayak topugu debrıyajla fren pedalı arasına sıkıstı 8 parca kırık vardı topugunda
emnıyet kemerının rulosunun oldugu yer babamın kaburgalarını catlattı
arac 3 takla atmıs hep babamın oldugu tarafa dusmus
babam yaklasık 20 gun hastanede kaldı 7 8 ay deyneklerle dolastı..
sukur su anda ıyı ama topuk kocaman ve soguklarda cok agrıyo
doğan pert oldu tahmın edersınız...
karsıdan gelen serefsızde ıse gram bısey yoktu...
ıste ben buna hayatın adaletsızlıgı dıyorumm.
Bende geçen sene haziran sonu gibi göcekten dönerken aptal yol çalışmaları yüzünden ters şeride girmiştim eski hisar topculara doğru. 8-10 araba geçtikten sonra karşıdan gelen kamyon durmayınca ayılıp kendime gelmiştim, bide geri geri kaçmıştım sonra.Ozaman arabadakileride karşıdakileride Allah korumuştu ama düz gitmem gereken yerde sola tabela koyan yal çalışmasına günlerce saydırmıştım, durup tabelayıda devirmiştim sonra....
kumburgaz tem baglantisindan asagi inip e-5 istanbul yonune donerken dikkat edin yaklasik 2-3 gunde bir tersten basan insanlar goruyorum ve yol tek serit.. cesaret etsem durup kafasini gozunu kiracam ama dursam o durabilir mi diye dusunup birakiyorum.
bugunde yine kumburgazda mavi accent durup dururken ustume kirdi, salak dedim.. 5dk sonra yavasladi yan boslukta durup tekrar ustume kirdi.. migros a kadar boyle sacma sekilde gittim.
cok manyak var bu siralar dikkatli olmak lazm
Geçmiş olsun..
Ankara'da hipodrom caddesinden istanbul yoluna bağlanan dönemeç var,gündüz trafiğin en yoğun olduğu saatlerde manyağın teki aşağıdan yukarı doğru geliyodu ters yönden..karşımda görünce ben afalladım napıyo bu manyak diye
Birkere büyük bir bulvarda. Bir kerede E5'e bağlantı yolunda gördüm ama otobanda helede sol şeritten gelen sanırım bilinen tüm uyuşturuculardan kokteyl yapıp şah damarından basmıştır.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bazen insanlar dalgın olabiliyolar. gecenin o karanlığında yolunun şaşırıp orayı gidiş geliş sanıp girmiş sağdan gittiğini sanıyo olabilir direk yargısız infaz yapmayın. niye diceksiniz
birkeresinde adapazarından dönüyorum normal yolumda giderken birden arabalar üzerime doğru gelmeye başladı 7 8 sene önce bu olay gündüz gözü ben onlara selektör yapıyom onlar bana yapıyo ben onlara onlar bana normal gidiyorum sağdan sağdan biraz daa gittim jeton bi düştümeğersem tersten gidiyomuşum nasıl girdim oraya hala bilmiyorum yani bu hikayeden çıkarılcak ana tema ekinler baş vermeden kör buzağa ters yola girmezmiş.
saygılar
rıdvan
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
itiraflar geldikçe bende dewam ediyim (= bikerede silivrideyim yazlıkta bisiler tıkınmaya silivrinin içine gittik işte dönücez ben nası yaptıysam tersten bağlanıyodum(=Allahtan ozamanda karşıdan farları görünce hemen kaçmıştım anayola bağlanmadan.
Ve son olarak b.evlerde oturuyorum ewimin olduğu cadde(talatpaşa)e5 bağlanmak için inanılmaz trafik oluyo gidiş tarafında geliştede hiç araba olmuyo sabahları.Her sabah orayı tersten gidip 8-10dk kazanıyorum babam,,etraftaki galericiler herkes alıştı ona(=
g.olsun benmde önüme çıktı bu tarz bi araba keşana giderken double yolda gece yarısı karşıma çıktı bana vurmasın diye direksiyonu kırdı bende yan şeride kırıp durabildim kendisi anca su kanalına düşüp durabilmişti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)