kızlara veren taraf olma taraftarı değilim![]()
Tv kumandası mumkunse ulasamayacakları bir yere konulmalıdırBir insan cinsinin hergun dizisi olurmu arkadas ya ...
sen bide bizimkini sor ,herşeyden kıllanıyor
oda haklı secerem bozuktu
ama şimdi istesemde anlatamıyorum derdimi
aynen öyle valla , zaten bu yeni trend çantaları anlamıyorum , sanki çeyiziyle gezsin diye yapmışlar bavul gibi kocaman
çıkma kafa teybi bile koyduğum oluyor yerin durumuna göre
amaaa gel gelelim mekandan çıktık , aşkım anahtarlar diyorsun
bir sn diyor
orada bir ömür geçiyor
çantalarında ne ararsan var![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
tabiki ipleri 100 yasına gelsen bile![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Yüz vermemekten yanayım. Gerektiğinde ağırlığımı koyarım.
Maddi şeylere fazla takılmam. Mutluysam hepsi onun olsun.
valla cantasına atabılceım herseyı verıyorum cuzdan anahtarlar telefon.
benı en mutlu eden seyden neyı neden gızleyım ?
valide hanımın telefon numarasını![]()
en son kız arkadaşımla ayrılmadan son 3 ay ayrı şehirlerdeydik.açık adresimi vermedim.mazallah birden yanıma gelip süpriz yapayım felan deseydi pişti olurduk![]()
msn şifresi werılmez sora bnm etrafımdakı okuz arkadaşlarım gıbı arkadaşı olan warsa bnm msn acık yazıyor cvp alamıyor hala yazmaya dewam edıyor bugun karıya gıdekmı gıbı yazıyor bnm msnde o arada kızda acık olmus sora olaylar patlıyor ondan dolayı msn ve face wermeyın:![]()
Bizim İzmirde Oturan Bir Arkadaş Vardı Üniversiteye Gidiyordu İstanbul'da Kalıyordu Okul Bitti Çocuk Döndü Memlekete Dönerkende Okuldan Biriyle Takılıyordu Okul Bitti İş Bitti Hesabı Ayrıldı Kızdan
Aradan 6 7 Ay Geçti Kız Bunu Aradı Aradı Durdu Bu Başka Bir Kızla Tanışmış Çok Ciddi Ve Güzel Bir İlişkisi Vardı..Bu Saf Bi Ara İstanbula Kaçtı Bu Kızla Buluştu Takıldılar Falan..Sonra Yine Kıza Yol Verip Geri Döndü İzmir'e Aradan 1 1.5 Ay Civarı Geçti
Kız Bunun İzini Bul Ev Adresini Öğren Okuldan Birinden Kalk İzmir'e Git Çal Kapısını Annesi'ne Kendisini Arkadaşım Diye Tanıt Annesi Şurda Arkadaşında Kalıyor Diye Kızla Beraber Kaldığı Evin Adresini Verir
Kız Çalar Kapıyı Curcuna Kopar
2 Kadın Bir Adam Olur Bizim Kamil
Kendisi Şu An Yanlız Kovboyları Oynamakta
Ne Teslim Ederseniz Edin Ne Verirseniz Verin Ne Saklarsanız Saklayın
Onlar Buluyor Bir YolunuHertürlü Altediyorlar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)