böle bir foruma konu acıp blgi vermemek sacmalık sanki duyulmucak yılın sırrı olarak saklancak kaza izmir gibi yerde burdan bağırsam kskdan duyulurr..
böle bir foruma konu acıp blgi vermemek sacmalık sanki duyulmucak yılın sırrı olarak saklancak kaza izmir gibi yerde burdan bağırsam kskdan duyulurr..
konuyu acıldıktan sonra bulmayaca dönmüş. dediğiniz gibi bir kazaysa zaten o araba birdaha toplanmaz toplansada anlaşılcağından renk veya plaka vermenizde sakınca görmüyorum acıkcası.nasıl olsa ortaya cıkacak,izmir cukurunda saklanmaz cunku. dün rolling vardı,davet etmişlerdi rodaj muhabbetine muğlaya gittim gece. bizden biri değildir inşallah.. :S öğrenirsem ben buraya yazarım. yada bilenler pm atarsa sevinirim.
allah hepimize kazasız belasız sürüsler nasip etsin.![]()
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun. Umarım kimseye bişey olmamıştır. Dün Altınyolda sabah trafiğinde ölümlü bir kaza vardı askeriyenin önünde, Ve gece 12 civarındada yine altınyolda benim karşı şeridimde bi 307 patladı biyere ama kestiremedim tam, arabayamı bariyeremi göremedim sadece bir anda yolun ortasında durdu. hava yastıkları falan patladı, ön taraf gitti, Ama içindekiler çıktı çok şükür dışarı hemen.
Fusion35 ------> OnurD.
Senın dedıgın kaza konaktan alıaga yonune gıden polıs memuru yapmıs abı kazayı Arabanın dıregı kafatasını delmıs.
Yaaa adam daha araba durmadan camdan atlayıp kaçtı. Bende hepi topu atlattığım bi kazayı yazdım. . Bulmacaya çevirmişim olayı, yarın bi gün ben pert araba alırsam ne olurmuş vs vs.
Hocam ben arabayı rengine bakarak almam, şaselerine ve piston basıncına bakarak alırım.
Başlığı açma amacım " aman beyler canımızdan kıymetli değil hiç bişe " idi.
Madem öyle , alacaığı arabanın pert olup olmadığını anlayamayacak arkadaşlara faydam olsun YS plaka gri Saxo .
![]()
Boxer in side
Boxer in side
bu ustunde krom jantları olan saxo mu?
kotu olmus gerçektengeçmiş olsun
çok feci...
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)