dün maltepe sahilde oturuyoruz bu ipneler makas ata ata gidiyor.
bende gecenin ilerleyen saatlerinde pendiğe bir uğradım heryer çata pata:P
wrc nin standında güzel seyler var şapka ve anahtarlık aldım![]()
dün maltepe sahilde oturuyoruz bu ipneler makas ata ata gidiyor.
bende gecenin ilerleyen saatlerinde pendiğe bir uğradım heryer çata pata:P
wrc nin standında güzel seyler var şapka ve anahtarlık aldım![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
E-58 Bahçeşehir-Mecidiyeköy otobüsüne binmesi lazımdı..eski kasa daf optarelerle TEM'de 120 ile makas atıyor akşam saatlerindeki şöför amca soldan sağdan giriyor 20dk da eve teslim![]()
bide şunu sölicembakırköydeyiz taksiye binicez taksime gitmek için arkadaş binmeden dediki çok hızlı gitmemiz lazm zamanımz kısıtlı gidebilrmiyiz hızlı şekilde
adamda ezilerek bi cevap verdiabi çok hızlı gitmek istiyorsanz taksim bakırköy dolmusuna binin onlarbenden hızlı gider
![]()
![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Daha ne cevherler var caddelerde...bu cevher avrupalı gibi canımıza ve başkasının canına saygısız<lıktan geliyo korku yokki hertürlü![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
10 numara kolpa haber, adam aptalmı canını riske atacak boktan taksinin içinde ölüp gidecez diycek, çeker sağa iner veya hiç binmez zaten
Grow up! this is just a car
bana da tamamıyla kolpa haber geldi koskoca rallici adam taksimde yemeğe giderken taksiyemi biner abi koskoca organizasyon hepsinin transferlerini sağlıyacak araçlar vardır illaki ben inanmadım açıkçası bu habere.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)