hımm çok kaliteli tür bu sokit olması lazım
Printable View
hımm çok kaliteli tür bu sokit olması lazım
veterinere götürürsen 1dk larını almaz söylerler hemen , ama cinsi ne olursa olsun bakıp besleyin bence, zaten en garip cins bile yavruyken fena oluyo..
yasak aşkın meyvesi...
daha net bir resim olsaydı, yakın bir tahmin etme şansımız olurdu.Renge bakılırsa golden veya labradora benziyor.Ancak kulakları ufak ve üçgen şeklinde değil ayrıca sanırsam göğüsüde beyaz, kırma ihtimali yüksek bir köpek.
net resımlerı warsa daha ıyı anlasılır bızım yarular da ufakken cok cırkın duruyolardı sokak kopegı gıbı buyudukce netlestı bu arada ISTEYENE SECERELI DOGO VE PIT BULL SATABILRIM :d
sokak retriever olmuş bu annesi golden babası bildiğimiz uyuz it gibi :p ama ne olursa olsun köpek candır,şirindir,yaramazdır sevimlidir :)
kırma gibi duruyo ama ne olursa olsun cinsi köpek güzeldir.. hatta sokak köpekleri daha bi sewimli geliyo hep gözüme alman kurdum olmasna rağmen.. ne olursa olsun büyütün bence cinsi asıl onların bi ewe ihtiyacı var cins köpek zaten bi şekilde ev buluyo
Hayvan Biraz Ürkek Duruyor Belliki Şımartılmamış
Onunla İlgilenir Beslersen Rahat Rahat Eğitirsin Ben Evde 2 Tane İngiliz Puanter Besliyorum En Az Söz Dinliyen Köpekler Türünden Onlar Bile Dinliyorsa Bu Hayli Hayli Dinler
Her Köpeğin Öğrenme Yetisi Vardır Siz Ona Bakarsanız Bakımlı Olursa Sokak Köpeği Bile Olsa Güzel Durur Sizi Korur Ve Çok Ciddi Bir İyilik Yaparsınız Ona
Nolur Bırakmayın Onu Salmayın Sokağa
Hayvan Resimden Bile Çok Üzgün Duruyor İçim Acıdı
Bir Villaya Taşındırabilsem Bizimkileri Vallahi 10 Köpek Beslicem :D