Arkadaşlar resimdeki köpeği birisi bi abime vermiş oda bana bıraktı ama cinsi hakkında en ufak bilgim yok pek anlamam bu konulardanacaba cinsi hakkında bilgisi olan varmı cins bi köpekmi yoksa bildiğimiz sokak köpeğimi ?
![]()
Arkadaşlar resimdeki köpeği birisi bi abime vermiş oda bana bıraktı ama cinsi hakkında en ufak bilgim yok pek anlamam bu konulardanacaba cinsi hakkında bilgisi olan varmı cins bi köpekmi yoksa bildiğimiz sokak köpeğimi ?
![]()
azcık golden lık war gibi duruyo burdan resim pek net değil
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Ne olursa olsun cinsi. aklayın paklayın bi güzel karnınıda doyurun
emin olun gönlünüzü kazanacak,cok seveceksiniz.
Gelir gelmez süt falan verdim besledim bi güzel köpek iyidr ya insana sadık bi dosttur. geçen yazında aynı şekilde böyle bi köpeği besledim büyüttüm süper bi köpek oldu çaldılar ne yazıkki
Ben de köpek beslemek istiyorum ama evdekiler pek sıcak bakmıyolar..Dışarda beslesem çalarlar diye korkuyorum..Bizim ülkemiz niye bu kadar çalmaya meyilli![]()
kafadan eğer bakamayacaksanız sakın almayın derim...
sonra yerden yere vurulursunuz burada aman ha ilerde bakamayacak gibi bir durum seziyorsanız aman ha almayın![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
sokak köpeklerine her zaman bakılması taraftarıyım ama, biraz büyüdükten sonra. şimdi onun ne olduğunu bilmiceksin, nası bi köpek olduğunu bilmicen, kalıtsal hastalığı mı var saldırgan mı vs.
Veterinere kontrole aşıya götürürüm zaten bilgi alırım veterinerdende nasıl bi köpek olduğu hakkında.
kopekler cogu insandan iyidircinsi sokak kopegi gibi ama iyi bir buyume sureciyle iyi bir kopek olabilir.
tek kotulugu asla gozunun ici gulerek size bakmaz sokak kopegi olmanin etkisi genlerine islemis olr
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)