anladım bence de alınabilir hele ki herkesin ulasabilecegi bir yer olursa cok daha ii olur
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Eğer böyle bir istasyon kurulursa çok faydalı olur.ben zaten depoyu full yapıp benzin alımı yapıyorum.Ama kumburgaz uzak olcağından biraz sıkıntı olur.Ama daha merkezi bir yerde satışı başlanırsa eminim talep olur ve avans ayarlarını kaliteli benzine göre yaparsak daha fazla verim alcağımızdan eminim![]()
peki birşey sorayım o zaman ..
varille benzin alıp benzinciden bunu kendimizin saklaması yasal mı ? yani ben karşıya gidip gelmekten se varille alıp evimin bodrumunda tutsam .
Bursadayız ama
bide tanıyorsan sorabilirmisin evc,turbo,blok, vs parçalarla 100 oktan takası olurmu ?
Ama kesinlikle gelirse haberimiz olsun dükkana 1-2 varil koyalım zararı olmaz
fiyat için ağla spec yapsak aşağı çekebilirmiyiz acaba ? 4 lira olsun işte
Edit= nasıl saklayabiliriz uzun süre bu oktan denilet nalet şeyi uçmadan kaçmadan aralarında tartışıp birbirlerini katledip değerlerini düşürmeden![]()
işin bir de şu yanoı var , benzinin gerçekten 100 oktan olması ve sürekli 100 oktan gelmesi lazım ,
yaklaşık 2 sene önce sanırım , kartal topselvide bir benzinciden 100 oktan almıştım son kalan 100 oktan benzilerindn birisiydi , araba inanılmaz sapıtmıştı ve yeni değiştirdiğim benzin filtresi kirli çıktı..
eğer 10 oktan gelirse her tırda kontrolünün yapılması lazım , diğer türlü insanlara motora mal olabilir durum ..
benzini ben veriyorum zatenama böle takasta olmazkı be kardeşim
zaten yapabileceğimin en ıyısını yapıcam arkadaşlar,ucuza vermeye calısıcaz elımızden geldıgı kadar..nasıl saklarsın ucmadan bılıyomusun celık varılı saracaksın bi bezle azına poset gecırıp sıkıca kapat bi *** olmaz
![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
öyle yapcagımıza shell'e sıtedekı butun uyeler maıl atsın, anadolu ve avrupada 2-3 ıstasyona ellerınde varsa koysunlar bence,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)