6 yıldır döviz işi yapıorum bukadarını bi arada hiç görmedim![]()
6 yıldır döviz işi yapıorum bukadarını bi arada hiç görmedim![]()
O kadar büyük döte sahip bi adama bu baskını yapmak , başlamadan engellemekten daha zordur . Bence sorgulamak yerine kutlamak lazım![]()
Instagram: mutusgarage
Ben o işi yapıyor olsam ve o kadar para evimde olsa kasanın önüne m40 tankı ve f16 koyardımAdamın garajını merak ettim valla neler vardır kim bilir
![]()
kolombiyada uyuşturucu kartelleri devletten daha güçlü, gerçekten dünyada herhalde enfalza devlete söz geçiren grup bunlardır kaç kere devlet büyüklerini öldürdüler belli değil... baksanıza adamlar bide nakit çalışıyor![]()
bu buzdağının görünen yüzüdür. O adam tüm servetini evinde mi saklar
Bizde de kapı gibi Cem Uzan var valla![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
herif dünyayı sömürmüş valla parasınıda böyle saklayan bi varyemez amca var bide bu salak![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Aynen öyle, çokta güzel olur. Bir arkadaşım anlatmıştı, Pablo Escobar ın kitabını okumuş. Aslında Pablo Escobarın yakalanamayacağı, eğer telefonlardan 1.30 dakikadan fazla konuşursa yerinin hemen tespit edildiği bilinmekteymiş, fakat oğluyla 2 dakikaya yakın konuştuğu için polis konuşma bittikten sonra çok kısa bir sürede (yaklaşık 1-2dk) intikal etmiş ve çatışma başlamış. Kimisinin polislerin öldürdüğünü, kimisinin intihar ettiğini söylüyor.
escobarın evi. yaza hayatını anlatan film geliyor ve scarface gibi yıllarca unutulmayan bi film olcak bence
önemli olan gönlünün zengin olması, pehh şimdi paralar ne işe yaradı ? kurtardımı yook amaaaan![]()
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)