hacı abi kaydı nereye yaptırıyoz
ahhahahuahuahuahuahuhahuahuauaah :D:D:D:D:D:D:hehe::hehe:
ahahahhaahhahaah , hepsi bomba olmuş , devamını bekliyorz :D :D biara patlakhaberdiye bi site vardı , ona benzemiş :D
:hehe::D:hehe::D:hehe::D:hehe::D:hehe:
hepsi süper yaa :D :D
ömer ile osman devam edin :D:D
yarıldım ya laaa:D bi ara ciddi sandım ilk 2 haberde sonra anladımki zokaymış:D sazan gibide düştük yaaa:D
JDM Olmak İçin Estetik Ameliyata Başvurdu!
http://i444.photobucket.com/albums/q...rgery_chin.jpg
İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşayan japon otomobil tutkunu Rıza 'Takaşi' Çobanoğlu (21), daha önce eşine rastlanmamış bir taleple estetik cerrahı Ersin Özbükey'e başvurdu.
Öğrenimini bir devlet üniversitesinde devam ettiren ve 5 senedir internet forumlarında aktif olarak moderatörlük yapan Çobanoğlu, bu enteresan isteğinin nereden kaynaklandığını şu sözlerle anlattı,
"Her 18 spec genç gibi ben de ailem tarafından 'sen üniversiteye bi kapağı at, araba altında' laflarıyla kandırıldım spec. Bu lafların ciddiyetten uzak olduğunu anladıktan sonra ben de para biriktirip ilk otomobilimi almayı kafama koydum, yaptım da.
Zamanla JDM denilen bir olguyu keşfettim. Benim gibi genç spec otomobil tutkunlarının dilinde hep bir JDM hep bir JDM. Ben de bu akımın bir parçası olmak için çalışmalara başladım. Ancak 1983 spec Nissan otomobilime çıkma spec teneke jant ve yarısı yeşil yarısı sarı o garip stickerdan başka JDM spec parça bulamayınca ben de çözümü kendimi modifiye etmekte buldum."
GÖZLERİM KISIK GİDERİM!
Doktor Özbükey ise gencin neyin kafasında olduğunu anlayamadığını, ancak sözleriyle kendisini ikna ettiğini belirtti.
"Çocuk inanmıştı, ağzında hep bi kısaltma... Tam ne diyordu, jidimi mi diyor jedemi mi diyor... Neyse geldi bu çocuk yanıma, bey baba japona benzemek istiyorum diye. Çok vazgeçirmeye çalıştım ama bana mısın demedi. Bir de iki lafın başı bir garip bir şey diyor, spet mi spek mi. Hey allahım. Neyse, en son 'Ameliyatı yapmazsan gözlerim kısık spec giderim!' diye çıkışınca allahın delisiyle uğraşmayayım diye operasyonu gerçekleştirdik."
AİLESİ MEMNUN
Rıza'nın babası Abdullah Çobanoğlu ise oğullarının yeni gözleriyle farklı bir kimliğe büründüğünü, ancak jantların yakışmadığını, biraz basılsa kendini gösterebileceğini belirtti.
Bu çılgınlık daha nereye gidecek kestiremiyorum ya. Hadi bunun hali vakti yerinde ya bütçesi olmayanlar kendi töntemleriyle çekik göz yapmak isterse? Bunun sonuçlarına katlanabilecek miyiz. Buraya resim, video ekleyen özendiren herkes zan altında kalacak.
auahauhhua bu konuyu nası kaçırmışım çok iyiymiş
biraz basılsa kendini iyi gösterecek ahAHDAUSDHAUSHd:DDd
yazık gunah başka bişey demiyorum domatesin kilosu hakkında yorum bile yapmıcam tamammı..
ha jdm ha şey :D, yürüyomu bilader yürüyo tarzına kalaylıyam :D, alll show no go is bad, show and go is best, all go no show is good...
uyarı:
alkol etkisi altında yazıldı moderatörlerin insafınayım
Rte de gazci cikti!! Gemicikten sonra otomobilcik alan rte atasehirdeki genclere destek cikacagini belirtti
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
konu güzel ..:D
azcık editledim yeniden okuyabilirsiniz hahahaha
:D:D:D ılk basta sazan gıbı atlıyodum ya laa