Olum bunları nası kaçırmışız yaa :) bayıldım gülmekten ahahaha
Olum bunları nası kaçırmışız yaa :) bayıldım gülmekten ahahaha
JDM cok guldurdu.Cok yasayin.
Puahhaha çok iyiler... :D :D :D
ahahahahaa çok iyiler ya , sağolun Bro lar devam edin lütfen
( gaza geldm kasıyorum bende bakalım bişeyler çıkarabilcekmiyim )
hahahaah süper bi konuymuş yaaa :D
Kafayı bulmak için NOS çeken gençlerin sonu olaylı bitti ...
İstanbul'da aldıkları alkoller bitince açık tekel bulamayan gençler careyi NOS çekerek buldular !
Alkol un etkisine NOS eklenince feci son kaçınılmaz oldu ...
NOS u çektikten sonra gençler A.K ve A.Q isimli 2 arkadaş kontrollerini kaybetti ! Gizlice istanbul park a giren gençler koşarak kendi derecelerini ölçtüler ! Hızını alamayan A.K ve A.Q ilk virajda birbirlerine girerek pert e çıktılar. Olayı fark eden güvenlik görevlileri hemen pist e girip gençleri tutukladı .
Kullandıkları nos u nerden aldıklarını sölemeyen gençler adliyeye çıkarılırken " bu yolda ölüm var , dönmek yok dediler ve Modifiye aşkı bitmez " diye slogan attılar ...
uzmanlar ne diyor !?
prof. doç. dr. mühendis uzman Hastr Yarako ; İnsan ın vicudunu geliştirmeden birden NOS la yüklenmesi ilerde ciddi sorunları beraberinde getirir ! Cinsel istek azalması , Vites kaçırma , fodepar , unutkanlık vs vs vs gibi ... NOS çekmek isteyen gençler ilk spor salonlarına gitsin kaslarını geliştirip yapsın diye uyarıda bulundu !
Nereden buluyorsunuz bunları ya koptum gülmekten yarıldım.. :D
hepside güzel okurken çok güldüm
hahahahhahahahha alemsiniz
AHahaha. Gece Gece yarıldım bu JDM olayına. Babası memnun ama jantları sevmemiş. Basılsa göstericek kendisini. Ahah :D
ferarisini satıp bilge olan genç ortalığı karıstırdı !!!!!
gectiğimiz yıllarda ferarisini satıp bilge olan ve budaların arasına karışan kişi budaların ortamındaki dingin hayatı bozdu...bankadaki yuksek meblalı mevduatı ıle hımalaya dagına ıkı adet pıst yaptırdı ..hızını alamayan bilge buda kankanlarına turbo ve atmosferık araclar getırtdı..suan pıstte organısazyonlar son hız devam etmekte...
civardaki vatandaşlar ne dedi: yaw bu budalar efendı sessız sakın adamdı ne oldu bole tanıyamaz olduk..dıllerınde kufur eksık olmuyor...garıp garıp laflar soyluyolaaa..yok verdım satırı yok aldın mı gulliyi..busst kat yaptım fuil kat yaptım.debraj kactı.sekıromenıcım cırtladı..
vallahı bız sıkayetcıyız dılekcemızı verdık... en kısa zamanda gerekenın yapılmasını beklıyoruz ....dedıler
bilge ne dedi... : projelerımız devam edıcek buraları yasanıcak hale getırecez..hersey yavas yavas oturuyor..yakında gerceklestırmek ıstedıgımız projeler var..kadın tıcaretı ıllegal yarıslar bagımlılık yaratıcı maddeler ,silah kacakcılıgı gıbı ısler ..suan bunları nasıl yaparız dıye calısıyoruz.dusunuyoruz ve hala pılav yıyoruz a.q deyıp sozlerıne son verdı..antılag acıp yanımızdan catara patara kutere ayrıldı ...
Iskender kat iptal ve egzos can aldı..
Iskender de turbo lu Mitsubishi Evo9 aracina katalizator iptali ve komple duz boru cektiren genc gece arkadaslariyla bulustu.. Bakin sesi ne guzel oldu dedikten sonra arkadasina yakindan dinlemesini soyleyen genc arabaya bindikten sonra arkadasi kafasini egzosun sonuna goturdu. Launch control e giren arac arkadasini alev topuna cevirdi.
Gorgu taniklari arkadasinin zaten bir salak oldugunu iletti. Goz altina alinan Iskender, benim sucum yok adalet istiyorum dedi. Aracin sahibi ise kayiplara karisti..
ahahahahahaha gece gece güzel güldüm :D
AMG jantlı BMW ortalığı karıştırdı!
İstanbulda Uzay kasa BMW E36 aracına Mercedes-Benz'in ünlü modifiye firması AMG nin jantlarını takan genç linç girişimine uğradı. Mahalleli tarafından büyük tepkiyle karşılanan bu durum bir süre sonra çığrından çıktı ve kendilerini Genç BMW'ciler olarak adlandıran bir grup aracın bulunduğu garajı bastı. İfade veren grup sözcüsü bu uygulamanın BMW firmasına hakaret olduğunu kabul edilemeyeceğini belirtti.
Bavyera'lılar da rahatsız.
Bu uygulama Türkiye'ye özgü değil daha önceleri avrupa va amerikada yapılan cesur AMG jant uygulamaları dünyanın her yanından BMW fanatiğinin tepkisini topluyor. Alman üretici her gün mailler aldıklarını fanatiklerin bu araçların şasi kodunun bulunup veritabanından afaroz edilmesini istendiğini duyurdu. ABD nin Güney Karolayna eyaleti kurallarına göre bir araca kendi markası dışında jant uygulaması yapmak suç olarak değerlendiriliyor ve bu işin öncüsü olarak anılan Stance kahramanı E. K. geçtiğimiz ay tutuklandı.
İşte o jant!
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:y...001wqt.jpg&t=1
Mağdur durumdaki genç E36 kullanıcısı bu işi yapmanın gururunu yaşadığını ve asla vazgeçmeyeceğini belirtti ve "Jantların üzerindeki Mercedes yıldızını bile sökmeye gerek duymadım." diye ekledi.
ahhahahahhahaha çok güldüm sonuncu süper german style paniği ve jdm de bomba takdir ettim ne diyim daha :D
ahahah ömer fordlada alakalı yazsan ya :Ç
amg fena ahaha