User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
163 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Modifiyecilerin dünyasından sımsıcak haberler - Hot News from the Modify World !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kadir İnanır da gazcı çıktı !

Gençlik yıllarında E21 kasa BMW modifiye etmekle uğraştığını itiraf eden Kadir İnanır, o yıllarda kışın arabanın çok daha iyi "kaçtığını" ve bu yüzden kışın yarıştığını söyledi. Ağırlık yaptığı için kalorifer ve klimayı çıkartan İnanır o zamanlar bir kutup ayısı vurup postundan yarış anında ayaklarının donmaması için kendine ayakkabı yaptığını belirtti.

Sözlerine "Biz o zamanlar kalorifersiz arabada soğuktan dolayı yapmıştık o ayakkabıyı şimdi UGG diye giyiyorlar amunum" diye devam eden İnanır, Ekeray takma isimli birinin sürekli evini ve cep telefonunu arayıp kendisinden BMW modifiyesi hakkında bilgi almak için evinin önünde kamp kurduğunu ve bu duruma dayanamayıp geceleri pencerenin önünde üzülüp üzülüp ağladığını belirtti.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ahaha çok iyi ya

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10krktr

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amg jant haberiyle kadir abi haberi mütüş

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gazcı gençler yine sahnedeydi!
    cumartesi akşamı mobese kameralarına yakalanan gençler insanın kanını donduracak hareketleriyle otobanda dehşet saçtılar gruplar halinde otobanda seyir halinde yapılan yarışlar esnasında 2 ciğerli tayyarın ölümle dansı kanlı bitti gençlerden ahmet suzuki nin seyrindeki araç otoban kenarında duran masum kedi yi ezdi kameraları görünce konuşmaktan çekinen gençler asabi tavırlarıyla dikkat çekiyorlardı

flaş flaş flaş!
    panter emel sanayide olay çıkarttı!
    cumartesi gecesi gazcı gençlerin hız tutkusu uğruna masum kedinin hayatını kaybetmesi hayvan hakları dernekleri mensupları tarafından protesto edildi çıkan polisin biber gazı kullanarak müdahale ettiği göstericiler arbede çıkardı.çıkan arbedede rot balans çı osman la egzoz cu mahmut panter emel in saldıralırna maruz kalarak ağır yaralandılar.emniyetten yapılan açıklamada olayla ilgili 11 kişinin tutuklandığı gazcı gençler için insan avı başlatıldıgı bilgisi verildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni bir akım mı doğuyor ne ?

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaz Şahin'in İçinde Gizli Gizli Beatles Dinlerken Yakalanan, Birisi Beyaz Gömlekli Olmak Üzere Toplam Beş Kişinin Sorgusu Sürüyor...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ömer Allah seni ne etsin.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amg ve iskender

V.İ.P
    Misafir
    abi olay motora girmekse parana kıycan orjinal marka alıcaksın

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı V.İ.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi olay motora girmekse parana kıycan orjinal marka alıcaksın
    Ok bye .
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boşversene bu işleri
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi fenada iskender ve offset best off
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tunelsız rolıng kasarsız tost gıbıdr

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gençlik yıllarında E21 kasa BMW modifiye etmekle uğraştığını itiraf eden Kadir İnanır, o yıllarda kışın arabanın çok daha iyi "kaçtığını" ve bu yüzden kışın yarıştığını söyledi. Ağırlık yaptığı için kalorifer ve klimayı çıkartan İnanır o zamanlar bir kutup ayısı vurup postundan yarış anında ayaklarının donmaması için kendine ayakkabı yaptığını belirtti.

Sözlerine "Biz o zamanlar kalorifersiz arabada soğuktan dolayı yapmıştık o ayakkabıyı şimdi UGG diye giyiyorlar amunum" diye devam eden İnanır, Ekeray takma isimli birinin sürekli evini ve cep telefonunu arayıp kendisinden BMW modifiyesi hakkında bilgi almak için evinin önünde kamp kurduğunu ve bu duruma dayanamayıp geceleri pencerenin önünde üzülüp üzülüp ağladığını belirtti.

ahahahaahha cok ımış yaa
    Scorpion TypeR

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Bir S13 sahibinin itirafları...

Bir S13 sahibinin yürekleri parçalayan dramı...

Özel bir Universitede okuyan 24 yaşındaki gençin hayatı 2008 yılında aldığı Nissan 200sx s13 otomobili yüzünden perişan oldu.Otomobiline binlerce lira para harcadığını fakat en fazla 3 gün sorunsuz kullanabildiğini 4.gün sanayi gitmek zorunda kaldığını belirtti.Otomobili yüzünden ailesi ile sorunlar yaşadığını belirten genç açıklamalarına söyle devam etti "Drift merakım yüzünden başıma iş açtım ama pişman değilim. Otomobilimi seviyorum zamanda geri dönme şansım olsa gene de bu arabayı alırdım." dedi.

Otomobilinin çıkardığı sorunlar yüzünden cüzdanını bir türlü dolu göremediğini belirten genç "Ben okuooom yaaa!.." dedi ve sözlerine söyle devam etti "Kız arkadaşımla gezmek istiyorum, ama s13'üm yüzünden bir kız arkadaşım bile yok,allahtan yok olsaydı rezil olma korkusundan arabama bindiremezdim."dedi...

Okuduğu üniversite yüzünden hafta içleri ailesinden ayrı yaşayan genç kış aylarında çok sıkıntı çektiğini ve "Aracımın masraflarını karşılamak için kışın kombi yakamıyorum." dedi ve " 3-4 günde bir radyatör suyu ile duş alıyorum ,ısınmak için ise ucuz şarap içiyorum" dedi.Alkolik olmaktan korktuğunu fakat ısınmak için tek çaresinin bu olduğu belirtti."Inanın 8 kat giyiniyorum gene de üşüyorum şarap içmeden uyayamıyorum."dedi.

Düzgün beslenemediğini sabahları kaşarlı tost bazende karışık yediğini belirten genç akşamları makarna ,yoğurt ve ekmek yemekten karbonhidrat krizine girdiğini belirtti."Ben de et yemek istiyorum ben de kebap yemek istiyorum"dedi. Düzgün beslenemediği için drift antremanlarında bitkin düştüğünü belirtti."Zaten otomobilimin çıkardığı problemler yüzünden her antremana katılamıyorum katıldığım antremanlarda da bitkin düşüyorum,bazen sıkıntıdan yok yere antreman lastiklerini takıp dolaşıyorum"dedi.

Her türlü zorluğa rağmen arabasından vazgeçmeyeceğini belirtti ve sözlerine söyle devam etti"Aç kalırım gene de Type X stoplarımı satmam"dedi.

Yetkililerden yardım bekleyen genç otomobilini sorunsuz yürütmenin tek hedefi olduğunu ve "S13'ümü tam anlamı ile bitirip, hayalimdeki projeyi gerçekleştiremeden ölürsem gözüm açık gider."dedi.

Her türlü yardıma ve desteğe ihtiyacı olan bu genç s13 sahibi sizlerin yardımlarını bekliyor.
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

CaN000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal olsuuuun sana puanım 9 kanka....ayrıca ben de okuyoom yuaaa

not: şarabın marka efsane
    @DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı [RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir S13 sahibinin yürekleri parçalayan dramı...

Özel bir Universitede okuyan 24 yaşındaki gençin hayatı 2008 yılında aldığı Nissan 200sx s13 otomobili yüzünden perişan oldu.Otomobiline binlerce lira para harcadığını fakat en fazla 3 gün sorunsuz kullanabildiğini 4.gün sanayi gitmek zorunda kaldığını belirtti.Otomobili yüzünden ailesi ile sorunlar yaşadığını belirten genç açıklamalarına söyle devam etti "Drift merakım yüzünden başıma iş açtım ama pişman değilim. Otomobilimi seviyorum zamanda geri dönme şansım olsa gene de bu arabayı alırdım." dedi.

Otomobilinin çıkardığı sorunlar yüzünden cüzdanını bir türlü dolu göremediğini belirten genç "Ben okuooom yaaa!.." dedi ve sözlerine söyle devam etti "Kız arkadaşımla gezmek istiyorum, ama s13'üm yüzünden bir kız arkadaşım bile yok,allahtan yok olsaydı rezil olma korkusundan arabama bindiremezdim."dedi...

Okuduğu üniversite yüzünden hafta içleri ailesinden ayrı yaşayan genç kış aylarında çok sıkıntı çektiğini ve "Aracımın masraflarını karşılamak için kışın kombi yakamıyorum." dedi ve " 3-4 günde bir radyatör suyu ile duş alıyorum ,ısınmak için ise ucuz şarap içiyorum" dedi.Alkolik olmaktan korktuğunu fakat ısınmak için tek çaresinin bu olduğu belirtti."Inanın 8 kat giyiniyorum gene de üşüyorum şarap içmeden uyayamıyorum."dedi.

Düzgün beslenemediğini sabahları kaşarlı tost bazende karışık yediğini belirten genç akşamları makarna ,yoğurt ve ekmek yemekten karbonhidrat krizine girdiğini belirtti."Ben de et yemek istiyorum ben de kebap yemek istiyorum"dedi. Düzgün beslenemediği için drift antremanlarında bitkin düştüğünü belirtti."Zaten otomobilimin çıkardığı problemler yüzünden her antremana katılamıyorum katıldığım antremanlarda da bitkin düşüyorum,bazen sıkıntıdan yok yere antreman lastiklerini takıp dolaşıyorum"dedi.

Her türlü zorluğa rağmen arabasından vazgeçmeyeceğini belirtti ve sözlerine söyle devam etti"Aç kalırım gene de Type X stoplarımı satmam"dedi.

Yetkililerden yardım bekleyen genç otomobilini sorunsuz yürütmenin tek hedefi olduğunu ve "S13'ümü tam anlamı ile bitirip, hayalimdeki projeyi gerçekleştiremeden ölürsem gözüm açık gider."dedi.

Her türlü yardıma ve desteğe ihtiyacı olan bu genç s13 sahibi sizlerin yardımlarını bekliyor.

Süpersin vallla heheheheheheheheheheheuehue

Aç kalırım gene de Type X stoplarımı satmam"dedi.

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06ZYV65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyaz Şahin'in İçinde Gizli Gizli Beatles Dinlerken Yakalanan, Birisi Beyaz Gömlekli Olmak Üzere Toplam Beş Kişinin Sorgusu Sürüyor...
    ahahahahaa harikalar
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can ne adamsın ....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)