olm benim gibi onlarcası var =)))
Düğün takılarıyla S2000 alan Neco'nun dramı
Yıllardır hayalini kurup alamadığı arabayı düğün takılarıyla alan Necmettin Yansever(31) bütün düğün takısını Honda S2000 marka otomobile yatırdı.Aile huzurunun kalmadığını bildiren Yansever aldığı arabanın tavanının boyalı olduğu söyledi ve yan girdiği virajdan çekiciyle çıktığını bildirdi.
Kaynana Şokta !
Damadının ailece binilecek araba alma vaadiyle kandırdığını bildiren Nevriye Kazuya(69) arabanın 2 kişilik olduğunu görünce şok olduğunu damadının yer yoksa vites koluna otur diye espri yaptığını bildirdi.
Ünlü Otomotiv Devi Audi, Üretim Sırasında Arka Camına Yeditepe University Sticker'ı Yapıştırılması Unutulan Tam 337.000 Audi A3'ü Fabrikaya Geri Çağırdı.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
German Style sevdalısının dramı
2sene önce internette görüp sevdalandığı ofsetli jantları aracına takıp yeni bir akım yaratan Y.G.(32) hayalini kurduğu BBS RS'lerin Türkiyeye geliceğini duyar duymaz çok sevdiği Keskin KT1'lerini sattı ve BBS'lerini takıcağı günün hayalini kurmaya başladı..
Haftalardır gelmeyen jantlar yüzünden hergün gizli gizli yastığına kapanıp ağladığını açıklayan Y.G.(32) , güzelim jantları mı sattım ama gelen giden yok , 3tane bitik lastik 1stepne muayene eksik aracımla dolaşıyorum , hergün polisten kaçmaktan bıktım dedi.Yetkililere seslenen Y.G.(32) bu sorunun çözülmesi gerektiğini yoksa meclis önünde boynunda çemberle dolaşıp protesto yapıcağını belirtti..
![]()
hehehejant sevdasına çöktü kardeşim
halka resimleri iyi denk gelmiş
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)