elektrık cektıgı ıcın motorun tam beslenmesını etkıler...kısacası buyuk dıesel motorlarda mesela pıck uplarda fln alternator 10hp cıvarı guc ceker.
Printable View
kac defa denedınız ?
ve makına sısmesın ?
benım dusuncem bu yanlıısm varsa duzeltılır :)
sadece bir kere denedik camlar kapalı teyp kapalı stepne yok ama tup tankı var onun yerine agrılık minumum da lastikler sisikti 15 lenso super light var cok haifif bi jant orjinal 14 celiklerimden bile hafif egzozdan bi ses geliyo orta taraflardan spiralden supheleniyorum tumsekten gecerken surte surte sanırım o yarıldı subab ayarı 1-2 ay once yapıldı sadece yarıstan yarısa benzinde sıkıstırdım arabayı bide bu honda larda araba gununde olmazsa gitmiyo bizim beygir dun esekklik yaptı diger yarısta sarz dinomusunu elektirigini kesicem klima kayısını cıkartıcam bide filtre cıkartıp direk yarıscam yani araba patlasa umrum degil diyorum ya bu artık gurur meselesi oldu karsımdaki arabada benden nerden baksanız 50kg -60kg hafifi var ama bnde setup var ya:D anlamıyorum araba ama cidden en sıkı ieslerden bitansi haftaya cumartesi aksam size video ile birlikte durumu gostercem artık ama aklına baska gelen bisi olan varsa oneri onuda yapıyım
şarj dinomosunu iptal etmeyi bende denemiştim ilkinde iptal için koyduğumuz dinamoyla swich arasındaki parça yanmıştı ikinci denememde akü bitmişti :D iptal ettirdiğinde rolantideyken motorun çalışmasının değiştiğini anlıyosun ;)
olagan sonuclar bunlar :D
debriyaja kıyabilirsen, vites değiştirirken ayağını gazdan çekme :D
kubilay fanteziyi bırak işine bak olm yaa :) bass stepne varsa sök dene ;)
bence gerek yok debriyajı zorlamaya ,,, değmez..
naptın sen yigen yaa:Dbu kadar takmana gerek yok bugun sana yarın ona.bosuna dedigin seyler icin ugrasma bence.yan yana denersiniz gecersin;)
illa bisey yapıcam diyosan filtre al :icon_tup:
kubi arabayı sat :)
yoksa senındemı motor kapalı :D
rüzgar tüneli kesinlikle etkiler.1 e 1 gördüm doğru diyebilirim.hiç bir oynama yapmadan tekrar deneyin isterseniz ama ona söyle rüzgarına girmesin.gene eski sonuç olacak göreceksin :)
bilgisizliğimi mazur görün ancak rüzgar tüneli denilen olayın yarışa olan etkisi nedir acaba ?
boyle bi olagan sonuc yok ama ruzgar tuneli olayını yutturcam ona
arabayı yakacam gecmezse kıyma nedemek debriyaj bitsin yenisi alırım :D
fantazi degil bn artık isin zevk kısmındayım kanka
daha onceden sahinde yapıyordum :D ama bu artık namus davası olcak ::D
no many
len ramco klasmanım degilsin cnm:D artık
bence cok acıldı ondan :d oluyo
insallah ya agzından bal damlıyo bal
Diğer araç neredeyse stock halde ve 17 jant olmasına rağmen senin nispeten yüklü aracı geçiyosa, var bi iş bunda.