bu rüzgar tüneli olayı gormek ısteyenler youtube ye İES YAKIN TAKİP YAZIN BMW Yİ NASIL KOVALADIGINI GORUN :)
Printable View
bu rüzgar tüneli olayı gormek ısteyenler youtube ye İES YAKIN TAKİP YAZIN BMW Yİ NASIL KOVALADIGINI GORUN :)
bizim videoyu diyorsun sanırım :) ben çekmiştim bunu:D
http://www.youtube.com/watch?v=68GAIvQ02Gg
sorma reis ya cok canım sıkıldı ben bu arabayı bu hale getirmek icin ne kredileri neler yaptım en buyuk destekcim seref karaca ztn oda olmasa ama suan arac cok saglam yuruyo yuruyo dedikleri iesleri cok tokatladım ama bu cocugun arabada cidden stock nadir saglam yuruyen arabalardan gerci klima yok tup yok bombos araba yani denicem artık
iste ben pislik yapmadan tokatlıcam yani boyle bi araba mumkun degil bakalım ya bugun egzozcuya gittim spral bozulmus ozelligi gitmis orta tarafa kacırıyo biraz bide filtre tıkandı sanırım onuda degisip gidicem artık
made in chine malı jant cok hafif ya arabada kilo yapmayan baska seyler var:D
aynen boyle ya yanında gitse ayırmak ne kelime dibime gelemiyo ama simdi bir gecti ya dahada lafını esirgemiyorlar
cidden guzel yurumus masallah ya
smd klima kayısı hidrolik direksyon kayıslarınıda sokup gidicem :D smd bide diyet yaptımmı 10 numara olur
Arka koltuklarıda sök :D
ehehe mantıklı su deposunu bosaltıcam cam suyu deposunu
kaputuda sok :)
insallah gerek kalmıcak:d videoyu sizinle paylascam bi iki yorumda atarım:D
1 hafta uykuda haram olur sana :D
1.si rüzgar tüneli çok etkiler. 2.si baskı balatan eskimiştir
Olay basit, LPG'den dolayı kötü gidiyor aracın ama benzinde deniyorum desen bile nedeni LPG. Kısaca yazayım sana olayı LPG ayarların benzin değerlerinle birebir örtüşmezse araba LPG'de giderken zengin veya fakir karışımda olması araç ecu'sunun ayarlarının bozulmasına neden oluyor araç bunu benzinde olduğunu zannettiğinden karışıma müdahale ediyor ve bu durumda performans düşüklüğü getiriyor.
Deneme yapmadan önce 150km kadar aracını sadece benzinde kullan değerler normale dönsün tekrar dene fark olacaktır:) Hatta bunu yapmışken LPG ayarlarınıda düzelttir.
valla oyle gece geldim yemin ederim mide kanaması gecircektim sıkıntıdan
kesinilkle ruzgar tuneli basım ii ya:D kacırmaz
valla denemek lazm ama ben cok dikkat ederim gazlıyacagım zaman benzine cekip gazlarım tupte cok sıkıstırmam arabamı
len bi yuru git ben alıcam onun ifadesini :D sen segmentin baska cnm