idam gelmeli gelmeli de, bizimkiler avrupa birliği, insan hakları bilmem ne diye tuttururlar şimdi.. ulan öldürülen masumlar insan değil mi onların hakları yok mu diye soran yok...
Printable View
idam gelmeli gelmeli de, bizimkiler avrupa birliği, insan hakları bilmem ne diye tuttururlar şimdi.. ulan öldürülen masumlar insan değil mi onların hakları yok mu diye soran yok...
yakalanmış şerefsiz çok şükür.
umarım doğru kişidir başka bir kurban degildir
Ölenlerin hakkı nerede kaldı peki ? Avrupa Birliğine siddin sene giremeyeceğimizi
artık benim oğlum bile idrak etti :confused:
Linç girişimi
İzmir'de 3 kişiyi öldüren Hamdi Ayrı cinayetleri para için işlediğini itiraf etti.
Muğla ve İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa düzenlenen operasyonda yakalanan Mardin Nusaybin nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki zanlı Hamdi Ayrı, İzmir'den gelen polis ekipleri tarafından Bodrum Emniyet Müdürlüğünden çıkartıldı.
Yoğun güvenlik önlemleri altında İzmir'e gönderilen zanlının bulunduğu aracın hareket ettiği sırada trafik ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu caddeyi ulaşıma kapattı.
İşte İzmir'e korku salan o katil
Foto galeri için tıklayın
İzmir'deki cinayetlerin zanlısının Bodrum'da gözaltında olduğunun duyulmasının ardından çok sayıda vatandaş, sabahın erken saatlerinden itibaren İlçe Emniyet Müdürlüğü çevresinde toplandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğünden çıkartılarak, İzmir'e götürülmesi sırasında zanlıya tepki gösteren vatandaşlar, bulunduğu araca saldırdı. Polisler, vatandaşları güçlükle engelledi.
'PARA İÇİN YAPTIM'
İzmir'de işlenen 3 cinayetin, Bodrum'da yakalanan katil zanlısı H.A'nın
ilk ifadesinde, suçunu itiraf ettiği, öldürdüğü kişileri tanımadığı ve para için
cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi.
şerefsiz köpek inş. hapiste köşe biyerde şişlerlerde herkez kurtulur
Çok değil her 15 senede bir Siyasilerimiz Genel Af ilan ediyorlar görmediğimiz olay değil neler Af'tan yararlandı neler..bu herifte 10-15 yıl sonra gezer piyasada belli olmaz,İzmirliler katili 15 yıl sonra yolda görürseler şaşırmasınlar:(
:ofk:Müebbet bile alsa az salcaklar halkın eline en güzel cezayı alacak.....
hapıste şişlerler merk etmeyın...hapısten cıkan bı arkdsım anlattı dun bunu sag bırakmazlar merk etmeyın dedı
vala ne yalan soleyım cok sacma geldı bana... madem robot resım yok goren yok goruntu yok bu adam nerden cıktı o zaman ? bodrumda sarı cızmelı mehmet aga varmıs o yapmıs onu alın gelın....
bana cok sacma geldı.. bence bu adamı satınaldılar cunku bu ne butun kanıtlar alelade ortada.. tabanca belinde telefonlar bavulda kartlar cuzdanda ve gazete küpürleri..
bence hedef sasırtmaca gıbı daha cok..
uzerınden 4000 euro cıkmıs para ıcın yapan vatandasta 4000 euronun ne ısı var?
katlettıgı 3 kısıden cıkmıs olma ıhtımalı sızce nedır.?
bilemiyorum bana inandırıcı gelmedi.. biri bana yannıs dusundugumu solesın lutfen..
bide suda cok sacma... rahat rahat dolassın diye bole bısey yaptık demısler.. tamam belkı mantıklı olabılır ama sız onu ararken ya bı aılenın daha ocagını sondurseydı ??
okulca rahat bir nefes aldık, ama acımız dinmiyor. yasımızı tutmaya devam ediyoruz bu o.çocuğu cezasını çekene kadar.
Yakalanmış iyi olmuş, geride kalanlara Allah sabır versin.
olenlere allah rahmet eylesın pez.vnk yakalanmıs şükür.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1450958_n.jpg
ekonomi üniversitesinin yürüyüşünden.
yakalandi sonunda tüm izmir halki rahat bir nefes aldi.ölen insanin babasiyla ayni berberde tras olmuslar.yüzyüze bile denk gelmisler.hiçmi vicdanin sizlamadi o.ç. birde yaziyorlar psikolijk sorunlari var diye.
buradan tüm polis teskilatini tebrik ederim...
Arabistanda idam etmeden önce uyuşturuyorlar bu lavuk için ödül olur. Bence meşe fıçının içine koyacaksın bunu sadece kafası dişarıda kalacak sürekli yemek yedireceksin olduğu yere pisleyecek yavaş yavaş etlerini çürütecek kendi pisliği :) ( eski bir osmanlı işkencesidir)
aslında bu medyaya bilgi sızdırılmaması lazım medya her boku ortaya seriyo gene polisler hızlı davranmış yoksa başkalarının da canını acıtabilirdi bu hayvan oğlu hayvan
içerde stres atmak için böylelerini bekleyen çooookk, kaç kişinin karısı olacak şimdi bu şerefsiz, kaç kişinin şişine ciğer olacak, ciğersizzzz.