gürolum sende ne cevherle varmış yaw.. Saw 8 in senaryosunu sana yazdırmak lazım :D :D
Printable View
gürolum sende ne cevherle varmış yaw.. Saw 8 in senaryosunu sana yazdırmak lazım :D :D
Emniyeti tebrik etmek lazım... İsteyince nasıl buluyorlar...
4-5 bile olabilirdi ama kaçmaya çalışıyormuş Yunanistan üzerinden.
Akli dengesi bozuk olup 3-5 ay sonra gene aramıza dönebilir
Allahtan dileğim hapiste biri işini bitirir!
çok şükür.. ama bu adam robottakine benzemiyo :S
YALAN ROBOT RESİM
Bizim olaylarda, üç olayda da görüntülememiz yok. Olayı gören kimsemiz yoktu. Ama çizilmiş robot resmimiz vardı. Zanlının daha rahat etmesini, daha rahat dolaşmasını sağlamak amacıyla böyle bir taktik yapıldı. Bu her zaman yapılmaz. Ara ara, çok zor durumlarda gerekli olduğu anlarda kullanılır. O bakımdan evet, robot resim zanlıya benzemiyordu.''
İzmir Valisi Cahit Kıraç, peş peşe işlenen cinayetlerle ilgili Bodrum'da gözaltına alınan zanlının ardından yeni gözaltılar olup olmayacağını zamanın göstereceğini bildirdi.
Vali Kıraç, Emniyet Müdürü Ercümen Yılmaz ile düzenlediği basın toplantısında soruları da yanıtladı.
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2010/...her_seye_yetti
Emniyetin açıklaması var. Özellikle böyle benzemeyen robot resmi dağıtmışlar
basına... Katil kendini rahat hissedip hataya zorlansın diyeymiş :beuj:
http://www9.gazetevatan.com/robot-re...02566/1/Gundem
Sabah duydum televizyonda çokta sevindim.O şerefsiz yüzünden yandı 3 ailenin canı yandı.Şimdi onları kim geri getirecek?
Bu adamı birgün dğeil hergün öldürmek lazım.Hergün güzel bir işkence yapıcaksın hergünde öldürdüğü insanların fotoğraflarını göstericeksin işkenceden önce...
Emniyetin nesini tebrik ediyon abi yaa katil tam bir salak zaten gelin beni yakalayın demiş resmen:p
Öldürdüğü kişinin telefonunu çalıp satmaya çalışıyor ve kimlik ibraz ediyor mal herif:hahaha: O da yetmemiş gibi öldürdükleri kişilerin kredi kartlarını,kimliklerini fln toplamış kendi bavuluna koymuş dingil herif;) Allahtan böyle kafasız bir adammış yoksa biraz zor yakalanırdı o katil..:beuj: