Burasi Amerika Afganistan fln degil...Hasta gidecek ve hastane bakmayacak...O hastaneyi naparlar biliyormusun? Boyle hurafelere inanmayin..
Kaan cok cok gecmis olsun..Umarim bir an once eski sagligina kavusursun.
Printable View
Aradim az once sesin iyi geldi sevindim. kanim dondu birden. Bir sey lazim olursa muhakkak haber ver dedigim gibi. Allah beterinden korusun...
Kaanla ilk kez konustuk o da hastanedeyken...Keske boyle olmasaydi ama ne yapalim..
6 hafta kadar kalacakmis hastanede..Ihtiyaclarina kosturacak bir arkadasi varmis yaninda..Islerimi ayarlayabilirsem en yakin zamanda ziyaretine gelecegim..
Tekrardan gecmis olsun.
sımdı aradım bende cepten. sesı normal olarak yorgun gelıo canıda sıkkın . kırıkları dert edıyor ama bunada cok sukur. canına bırsey olmadıya kırıklarda ıyılesır evelallah
bende konuştum şimdi Kaanla. serum falan bağladışar dedi simdi sesi iyi kendide olcak
inşallah.
İzlediğni gördüm Kaanım iyileşte gel dön yanımıza efesi özlemişşindir :);)
Arkadaş mesajlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim hala elimi ve ayaklarımı kullanmıyorum.
Benim için hala mesajlarımı arkadaslarım yazıyor.Msnden sadece webcamle konuşabiliyorum.
Tekrardan saolun..
> Eriador - Kaan <
cok cok gecmıs olsun.
babsi ile tekrar gorusursen bence belirtmelisin bu tarz kaygilara dusmesinler . zaten uzaktalar iyice kafalari karismasin . Amerikada ambulans geldikten sonra adam olecek olsada oldurmezler , zaten ilgilenmisler belliki ameliyat felan gecirmis . geyige vurmaktan biside olmaz . yakin bir arkadasim ayni sekilde geyige carparak arabasini pert etti yolda . hic durmadan sigorta sirketinin yolladigi kiralik araba ile devam etti yoluna . az once msnden bi hal hatrini sordum sanirim iyi , rahatsiz etmemek icin aramadim yarin yine gun icinde ulasicam . Allah tekrar acil sifalar versin . ayrica umarim sigortasi vardir eger yoksa bundan sonrasi biraz dertli olacak :confused:
Geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun acil şifalar...
kardeşim inş. en kısa zamanda iyileşirsin..
allah şifa versin..
gecmıs olsun cok uzucu bı durum
Dostum bunu ordaki kişiler soyledi adamın hastanede tanıdığıda varmış anlatan kendi kimsenin ruhu bile duymazdı biraz geç mudahele edilse bunu kim bilecek tedavi etmiyorlar demiyoruz geç mudahele anlamında hurafe diil yani gidince yanına sanada anlatır sarper kardeşide orda olacak... ( nede olsa Yeğenim yalan sölicek halimiz yok )
Orada özel sağlık sigortan yoksa sıçtın yani a.q ülkesi parası olana vatandaşı olana. devlet hastanesi yokmuş bütün masrafları kaan karşılayacak özel sigortası yok geyik olayındada geyik çıkabilir die tabela olduğundan ondanda birşey çıkmıyor bazı prosedürler var onları öğrendik %35 %40 gibi indirim şansı yakaladık sadece...
büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
kardeşim çok büyük geçmiş olsun. allah acil şifa versin.
geçmiş olsun :S
geçmiş olsun.