Cok gecmiş olsun acil şifa diliyorum
Printable View
Cok gecmiş olsun acil şifa diliyorum
geçmiş olsun Kaan acil şifalar..:S
az evvel cepten konuştum biraz moral bozukluğu olsa da sesi iyi geldi bana.. yavaş yavaş düzelecek *****..
geçmiş olsun burdan da kankacım
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
cook cok gecmıs olsun en kısa zamanda saglıgına kavusur ınsallah
buyuk gecmis olsun , en kisa surede iyilesir umarim
Yaaa cook gecmis olsunyaa,ah be kardesim..pefff
haydee :s kardeşim çok geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun kaan acil şifalar diliyorum..
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin....
gecmis olsun Kaan, Allah yardimcin olsun
Neyin nerde ne zaman olacağı hiç belli olmuyo,çok geçmiş olsun..kalıcı bi rahatsızlık olmaz inş
büyük geçmiş olsun
Arkadaşlar babası ile baya bi oturduk. Bir çoğunuz konuşmuş ve burda yazmış. Evet biraz üzgün bende konuştum. Dediğim gibi babasıyla oturduk baya bi konuştuk, kendisi bişeyleri soylemiyor dedi bana. yanında onu Usa ya gotüren aracı kişi var ibrahim. o ilgileniyor bi çok şeyle, onada hastane yetkilileri soylemiyor herşeyi, aileden biri şart diyorlarmış, cuma sarper gidince bi çok şey belli olacak durumu ile ilgili laptopunuda vericek kaana allaha duadan başka birşey yok yapacak şuan umalımki iyi haberler gelsin. Geyik çıkınca direksiyonu kırıp ormana dalmış motor nerdeyse kucağına kadar gelmiş arkadaşlar kendindeki hasarda bu yüzden geyiği iyiki oldurmedin yoksa işin daha zor olurdu demişler bu ne adalettir a.q. Organlarını bağışlamış bizim hıyar orada ehliyet alırken hatta oranın sitemine gore dinine gore din adamıda geliyormuş tehlikeli isen kaanada imam gelmiş başına olurse die ( allah korusun ) ilgilenmeyip mudahale etmeyip bırakabilirlerdi kurtaramadık derlerdi die düşünüyorum dedi babası, çünkü yalnız ve ailesi burda yok bunların hepsini biliyorlardı demiş ibrahim. organ hastası ve organ arayan çok fazla insan var burda demiş. Allaha şükür allah korudu kardeşimi boyle birşeyde olmadı. Şimdilik paylaşacaklarım bunlar
Mesajı yazan arkadaşım ellerimi kullanamıyorum, hepiniz sağolun...
çok geçmiş olsun dikkat et yapabileceğimiz bişey varsa söylemen yeter