çok geçmiş olsun :(
Printable View
çok geçmiş olsun :(
Büyük geçmiş olsun acil şifalar.......
Eriden iyi haberler : :) demin msnde konusayim dedim iyide gördüm tabi ağrıları mevcut hala kazadan dolayı ve kıcının üstüne oturmaktan :D ellerimi kullanabiliyorum artık ama kola kutusu falan acacak kıvama gelmed diyo :) 2-3 kisi kaldırırdı sandalyeden tuvalate gecmem için dün kendi basıma yaptım dedi .dizindeki tam kırık değil pens modeli şeyler hala mevcut . 7-8 güne taburcu olcakmış
ama huylu huyundan vazgecermiş hemsireden bira istemiş :hahaha:
http://i39.tinypic.com/11qj0jm.jpg
Geçmiş olsun.
Tekrardan hepinize çok tşk ederim arkadaşlar zor günlerimde gerçekten ilaç gibi geldi bu konu sağolun varolun.
* Berkan resim olayını söyleseydin poz verirdim :P
Kardesim araba fotolarını simdi gördüm, cidden Allah korumus seni bize bagıslamıs ;)
çok gecmıs olsun ne mutlu kı bu kadarı ıle kalmıs daha kotu sonuclar dogabılırmıs tekrr gecmıs olsun en kısa zamanda ıyılesmenız dılegıyle :)
geçmiş olsun
off aracın resimlerini yeni gördum verilmiş sadakan varmış tekrar geçmiş olsun
Büyük gecmis olsun ya...O arabadan sağ cıkmak...Çok şukur burdasın,aramızdasın...
Allah korumuş...
holi şit ! fotolar feci.. Allah beterinden saklamış . tekrar büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun,
Çok geçmiş olsun ALLAH birdaha böyle şeyler yaşatmasın...
Sağolun arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun , iyiki varsınız.
Bir anlık dikkatsizlik çok pahalıya mal oldu bana daha en az 3 ay yürüyemiyecem.tamamen iyileşmem 2 seneyi bulcakmış hala tuvalete bile giderken yardıma ihtiyacım var ama ,
gene şükrediyorum iyileşebilcem hep böyle kalmicam , şükrediyorum kaza esnasında yanımda biri yoktu eskaza olsa ve ona birşeyler olsa o vicdan azabı ile ne yapardım bilemiyorum , şükrediyorum birine çarpmadım yaralamadım öldürmedm sadece kendi kendimi cezalandırdım.
Lütfen siz siz olun direksiyon başında ciddiyetinizi kaybetmeyin bir anlık hata veya dalgınlık korkunç sonuçlara neden olabiliyor son pişmanlık bi s... yaramıyor .
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin:(
Moraller yüksek olsun kardesim, en kısa sürede toparlarsın Allahın izniyle ;)
büyük geçmiş olsun