kardeşim, dönücek misin TR'ye tedavinin ilk kısmı bitince?
Printable View
kardeşim, dönücek misin TR'ye tedavinin ilk kısmı bitince?
Sabir Kaan, sabir. Moralini yuksek tut, gecer o aylar hocam.
Allah beterinden saklasin.
Zor günlerde bu konudaki mesajları görünce o an ki tüm ağrılarımı sorunlarımı unuttum o yüzden bu konuyu tekrardan canlandırıp yazim dedim.
Bu forum bu yüzden bize forumdan öte bi yaşam biçimi olduğu için seviyoruz her 5 dk bir sayfayı yenileyip konulara bakıyoruz.
herhangi bi yardım deynek cart curt olmadan 26 Nisan dan beri ilk defa adım atarak yürümeye başladım her ne kadar penguen gibi olsada son 2 ayım ondan sonra düzelcekmişim ...
Herkese tekrardan çok çok tşk ederim iyiki varsınız sağolun var olun.
( ABD ye gelceklere not olsun hastane masraflarım herşey toplam 600.000 dolar tuttu eğer kaçak olursanız zaten amilliyattan önce sizi anlıyorlar ozamn ki durumu yazmak istemiyorum ama vizeniz varsa sigortanız olmasa bile en azından amilliyata alıyorlar ondan sonrası için ücret isteniyıor ne yapın edin sigorta ile gelin yoksa kötü sonuçlar sizi bekler )
tekrar gecmıs olsun ıyı olduguna sevındım :)
En kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileğiyle..600.000 dolarlık o işlemler burda ne kadara patlardı fikrim yok ama burdada pek ucuza geleceğini sanmam.
buyuk gecmıs olsun
Sagligina kavusman ne guzel tekrar gecmis olsun
insallah daha da iyi olursun, yakondaki track day'de gorusurus artik:)
geçmiş olsun
sagliginiza kavusmaniza sevindim.tekrardan geçmis olsun...
tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun en kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileğiyle.
Az kaldı eskisinden daya iyi olacaksın , para her zaman yerine konur önemli olan sağlık.
Cogu gitti azi kaldi Kaan. Ne kadar ustune varirsan o kadar cabuk iyilesirsin.
Allah(c.c) acil şifalar versin..
umarım en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz
büyük geçmiş olsun...
Allah yardımcısı olsun buyuk gecmis olsun.kısa surede iyilesir insallah