İyi abi ne diyim. Sizin istediğiniz gibi olsun :)
Printable View
walla tekelciye allah tarafından gönderilmiş biri gibi gelmiş ahmet abimiz :D yanlız ahmet abinin niyetini sonradan caktım cocuklar dio ki sana bu arabayı ödetmessem ..... :D ahmet abi boş durmuyo arabayı da haşat edio
ya orda bi ara kırmızılı bi sırtını dönermisin dio ...:D o ne alaka :D:D
yalnız gavatların hepsi bir dakika arayla geliyor tek tek ;) ;)
bu iş votka değiştirmedeğil ; iişin bahanesi o
ahmet abi tecrübeli bence uyanıyor bir şeyler olacağını
o adam orada olmasa tekelciyi kafa kola alacaklar ; yaralayacaklar
iş oraya doğru gidiyordu zaten
gasp meyilli gibi geliyor bana
kakus kendine ekşınmı arıyosun...neyin peşindesin...
Beyler bana karşı yazdıklarınız ciddi manada hoş şeyler olmamaya başladı. Ben mümkün mertebe size olan saygımı korurayarak objektif baktığımda gördüklerimi söyledim. Ama şimdi biriniz "var yarası" diğeriniz "neyin peşindesin" yazıyo. Hoş hareketler mi bunlar?
@Serkan abi
Abi kimseyi örnek almıyorum.
---
Ekşın aramıyorum. Yaram yok. Daha önce darptan da yargılanmadım. Ben en başından beri TÜM suçun sadece bakkala giren adamlarda olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Birbirlerinizin yorumunu okuyup "aa doğru söylemiş" diyeceğinize, benim yazdıklarımı okuyup hak vermeye çalışın lütfen.
saydınız mı bilmiyorum ama, 7:53 lük videoyada sayabildiğim 31-32 şişe :D daha da atmış heralde :D :D
daha 17 yaşındasın gördüğüm kadarıyla,böyle ortamlardada bulunmamış olabilirsin.kafası bi milyon elinde bıçakla dükkana giren 4 tane it hiçbişekilde haklı yada suçsuz olmaz.
buraya mesaj yazan kimsenin yorum kalibiyeti yok ve birbirinin yazdığına "aaaaa evet" diyor, bi sen akıllısın aramızda olayı objektif olarak çözmüşün
bravo:icon_tup: