hale bak ya kafası 1milyon cebinde emanetle gezen adamlar masum çıktı ahahah
birgün böyle tipler yolunu keserse burda konu açarsın adamlar haklılar ben yanlış yoldan yürüyordum diye
Printable View
hale bak ya kafası 1milyon cebinde emanetle gezen adamlar masum çıktı ahahah
birgün böyle tipler yolunu keserse burda konu açarsın adamlar haklılar ben yanlış yoldan yürüyordum diye
Alıntı:
ahmet abi "sizi yarın öldürmezsem" dedikten sonra gerisini getirmiyor. kontrolünü kaybetmediğinin göstergesi. planlı programlı gidiyor yani.
ekşide yorumlar fena
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5396979_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4143940_n.jpg
konuşmalardan belli
ahmet abi arabanında ırzına geçiyo
"o arabayı sana yaptırmassam" !!!! :D
Büyüttünüzde büyüttünüz ya. Adam akıllı yorum yazıyorum, saygısızlık etmiym, hepsi benden yaşça büyük abimdirler diyorum ama bi türlü anlayamadınız gitti. Müneccimmisiniz mübarek ahmet abi olmasaydı adam ölmüştü diyosunuz. O kırmızılının o adamı götürme ihtimali hiç yok zaten dimi . . .
İyi abi ben 2 sayfa öncede hakan abimin yazdığı üzere "tamam abi siz nasıl isterseniz" dedim, şimdide aynısını diyorum. Beni bu denli kötü gösterdiğiniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, eyw.
ahmet abi yanlız bir kaç kere kordinat hatası yapıyo ama basarılı oluyorum gülmektennn :D:D:D:Dfire in the hole vercem parasını polisi ara:D:D:D
bu konuyu açmaya korkuyorum gülmekten gebereceğim için ama dayanamayıp açıyorum yine :D
of şu fire in the hole geyiği yüzünden pancar gibi oldum şirkette herkes bana bakıyo gülemiyorumda gözümden yaş aktı yemin ederim :Dof
muahahahahah hala gülüyorum ve ofistekiler bana bakıyo :D
Konu sabitlensin eskişehir grubu ahmet abiyle bi foto çekilsin rica ediyorm
ahmet abi idol oldu artık
şahin k bir ahmet abi iki
ahmet abiyle tanışmış olan varmı ben güngören belediysle görüşüp otobüs kaldırıcam eskişehire :D
adam battı resmen :D
abi ne yapıyorsun diyor 70 likler havada uçuşuyor :D:D
hala gülüyorsunuz ha :hehe:
remix yapsalarya konuşmaları :D