itler çok komik düşüyorlar ama yere ya :D helal olsun ahmet abiye de kasadaki elemanda amma pısırıkmış oda sallasaymış bi jack falan ya da bi çakmak çakıp atsaymış adamların üstüne ortam şenlenseymiş :D
Printable View
itler çok komik düşüyorlar ama yere ya :D helal olsun ahmet abiye de kasadaki elemanda amma pısırıkmış oda sallasaymış bi jack falan ya da bi çakmak çakıp atsaymış adamların üstüne ortam şenlenseymiş :D
aslında toplansak ahmet abıyı zıyaretemı gıtsek :D
ahmet abı akar alem bakar:D sıseyı yıyınce ayıldılar nasıl kacıolar dısarı hahahaha
ahmet abi fenomen yaaa :D
ama dükkanda 4000liralık fln hasar yok
taş çatlasın 1000 tl o kadar dahi yok
bedavaya şişe mişe atıp adamlar uyandırıolar..
adamlar zaten olmuş zom..ılk çık lan dişarı dediğinde ahmet abiyle dukkancı saglam dalsa lar zaten adamlar pert olur:D
şişe fırlatmalar atışmalar felan 20 dk uzayınca adamlar uyanır tabi..
promil etkısıyle de ıyı gelip sıkmamışlar..bıcaklanmayla kurtarms ahmet abii:D
Of ne güldüm gece gece.
esnafta çok sakin dayı dükkanı yıktılar diyo sakin sakin :D şişelerin çoğu vitrinde patlamış ama ilk fanda fenaymış :D
bence ahmet abi ünlü olur dükkandaki işleride açılır :=)
ekşi kopardı beni hahha:D:D:D
tüm bu şişeleri atarken ahmet abinin ağzında sigara olması da çok manidar. ahmet abi forsundan ödün vermez.
esnaf koruyucu ahmet abi yeni halk kahramanımızdır. oyunu bile çıkabilir. ağzında sigara, elinde içki şişeleri ile kötülere karşı.
ekşi sözlükte arkadaşın biri saymış şişeleri :D "üşenmedim saydım ahmet abi'miz tam 31 adet şişe fırlatmıştır düşmana. bunların yirmi kadarı falan biradır." :D
ben bitane chivas regal gördüm galiba:D
birisi kaç tane efes kaç tane vodka attığını yazmış o daha ayrıntılı :D
kamerada mübarek HD çekim yapmış
bence herkes istediğini almış apachi ler bira içicez diyorlardı ahmet vermiş şişe şişe :D:D:D
ahmet canı sıkılmış action yapmış:D:D:D
ahmet öderse bayii o gecenin en iyi satışı olmuş:D:D:D:D
şuan gülme krizindeyim ama ömer e :hehe:
fanta super ya 2. sıse :D ahahhaha
tam it ler yalnız. bu arada dk 2.50 de napıyolar :D hauhau
http://www.facebook.com/pages/Tekel-...5346208&ref=mf