hahahahahahahahahaaahahahahaahahhahahha
dakkasında uydurmuşlar bişey :D:D:D
Printable View
hahahahahahahahahaaahahahahaahahhahahha
dakkasında uydurmuşlar bişey :D:D:D
ahhahahha ahmet abi ya efsane oldu :D:D:D bende bizim tekele inip biraları atıcam canım çekti :D:D
ahmet yılmaz:
geri vites yok ahmet abide:DAlıntı:
"Adalet böyle insanları serbest bırakmasın. Salacaklarsa bana versinler. Ben bıçak yarasından dolayı şu anda yerimden kalkamıyorum. 45 dakika kavga ediyorum, kendimi savunuyorum, kimse yardıma gelmedi. Beni bıçaklayan çocuğa ve küfredenlere onları yutturacağım. Bu konuşmamı aynen dinlesinler."
GT42R var ahmet abi de.. :D onunda kafası güzel herhalde.. :D:D:D
Helal olsun Ahmet abiye , yürekli adammış :)
zuhahhaaa fenaymışş :D
Ulan adam sigara almaya giriyo, süperman kesiliyo. Baldırına saplattırıyo :D ne garip bi yaşam formu bu böyle :D bide fırlatırken diyo ya " 1 dk dur" " ben ödicem " "ben aprasını vericem" "polisi ara ben parasını vericem" :D
@kakus; ahmet abi olmasaydı şimdi o tekelci çocuk pert olmuştu.. yatıp kalkıp ahmet abisine dua etmeli.. masrafları da fifty fifty paylaşmalı... ;)
Belkide ahmet abi olmasaydı camlar patlamaz, jbler havada uçmazdı. Çocuk olmaz abicim cart curt derdi, olmadı mı? Alır votkayı verir biraları :)
Ahmet ABİMİZİN yaptığı takdir-e şayan bişey, ona lafım yok. Ama aksi takdiri düşündüğünüzde öldürmeyin çocuğu hemen :)
camlar kırılsın jb ler havada uçsunda benim dükkanıma gelip 2 tane apaçi hava yapmasın;) yapabilirse o dükkan kalmaz zaten...Dükkan sahibi elemanda harbi fısmış öle duruyo dükkan yerinden oynadı :)
Gelin lağn! Gelin omuğogoduklarım! Polisi aradınmığğ? Parasını ödeyecm parasını...:D:D cephanelik saglam kucak kucak efesi makineli gibi savuruyo :D
O gerizekali bakkal değistirse vodkayı hiç sardırmıycaktı başına böyle bir olay.
şu herifi türlü işkencelerden geçirmek istiyorum ya
http://i40.tinypic.com/jsitxx.jpg
Helal olsun az bile yapmış ahmet abi.. gasp a gelmişler zaten sırayla giriyorlar tiplerinden belli..
abi zaten o star trek kaçkını kırmızı montlu olan tekelciye diyorki "abi bir dakika sırtını dönermisin". niyetin votka değiştirmek olmadığı belli birde laftanda anlamıyorlar
AHAHAHAHHAAHHAHH YARDIN LAN HAKKATEN STAR TREKTE OYNAMIŞ HERİF
Bak bak sağdaki
http://padresteve.files.wordpress.co...k-tos-cast.jpg
Ahmet abi kendini ve dükkanı savunmasaydı, dükkan sahibi çocuk bundan daha kötü anlar yaşayacaktı.Adamlar gaspa gelmiş, votka bahane.Dükkan sahibininde Ahmet abiye destek olması gerekirdi.Olay çıkınca herkes R gear, aradaşlarının hepsi kaçmış Ahmet abinin.